Tvs al dostum. Hintliler çinlilere kıyasla çok daha az sorun çıkarıyorlar.İlk motorum olacak başlangıç olarak kullanacağım, drift l yi vatanı gibi savunuyorlar ama kronigi çok diyende var tvs onerende çok oldu onunda fren ve titreme sorunu varmış bilemedim bilen arkadaşlar yorum yaoarsa sevinirim.
yamaha ybr sıfırı yok ama temızını bulursan al baslangıc ıdeal cınlılere bulasma derımYBR hangi modeli ?
Bayi alayım diyorum ilk motoruyamaha ybr sıfırı yok ama temızını bulursan al baslangıc ıdeal cınlılere bulasma derım
Drift lyi neden bu kadar savunuyorlar anlamadımTvs al dostum. Hintliler çinlilere kıyasla çok daha az sorun çıkarıyorlar.
kronıgı var alacaksanız 10k kılometerye gelmeden satın ama tvs alın hıntlıler yemek degılde motor konusunda basarılılarBayi alayım diyorum ilk motoru
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Drift lyi neden bu kadar savunuyorlar anlamadım
Driftte kendine göre iyi makina cbsli ön arka disk ama kroniği nüksedebiliyor onunda. Aslında driftte alınabilir ama cb125 vesaire daha mantıklı olurBayi alayım diyorum ilk motoru
Drift lyi neden bu kadar savunuyorlar anlamadım
arkadasın butcesını asıyor onerdım ozellıkleDriftte kendine göre iyi makina cbsli ön arka disk ama kroniği nüksedebiliyor onunda. Aslında driftte alınabilir ama cb125 vesaire daha mantıklı olur
Tvslerde arka kampana o biraz can sıkıcı olabilir sadece