Özellikleri G102'den kötü zaten.Hocam çok eski diye işlevini yitirmiş olmuyorki. Ona bakılırsa rx580 de eski bir kart, hatta gamepower warlock kullanıyorum ben oda eski.
Özellikleri G102'den kötü zaten.Hocam çok eski diye işlevini yitirmiş olmuyorki. Ona bakılırsa rx580 de eski bir kart, hatta gamepower warlock kullanıyorum ben oda eski.
Bir performans değişikliği yok değil mi?Fark etmez.
Iste boyle abartirsan 100 un ustune surekli 100 eklersen sacma olur.Hocam çok saçma dediğin, 50 TL daha verir g203 alırım az daha verir rival 3 alırım ne demek? e bende diyim o zaman 150 TL lik mouse değilde az daha koy onu al sonra az daha koy onu al şunu al ee bunun sonu varmı? bütçe belli. Bütçeye göre öneri yapalım lütfen.
Yok.Bir performans değişikliği yok değil mi?
Eski olmasıyla alakası yok.Neden komik peki onuda açıkla ? eski çünkü de de bir kahkaha atayım![]()
Lightsync adreslenebilir RGB, Prodigy RGB. Yani Lightsync'de bir tarafı kırmızı bir tarafı mavi yapabilirsin. Prodigy'de ise tek renk geçiş var sadece.lightsync ile prodigy arasında ne fark var?
Lightsync Renkleri ayarlayabiliyorsun diye biliyorum.lightsync ile prodigy arasında ne fark var?
O zaman teknosa dan g203 alayım. Arctis 3 aldığımda çok hızlı gelmişti teknosa'dan.
anladım reyiz.Lightsync adreslenebilir RGB, Prodigy RGB. Yani Lightsync'de bir tarafı kırmızı bir tarafı mavi yapabilirsin. Prodigy'de ise tek renk geçiş var sadece.
Lightsync Renkleri ayarlayabiliyorsun diye biliyorum.
Bende Lightsync var ve yazılımdan ayarlanıyor.
Evet öyleymiş.anladım reyiz.
prodigy de de renkleri ayarlayabiliyorsun ama Fiery arkadaşın dediği olay var galiba lightsycnde.
Teknosa dedim de. Mediamarkt ta daha ucuzmuş. Mediamarkt sıkıntı yaratır mı?
Neden yaratsın ki?Teknosa dedim de. Mediamarkt ta daha ucuzmuş. Mediamarkt sıkıntı yaratır mı?