oyundan atıyor ekran kartı çöktü deyip

Reaksiyon skoru
19
valorantta ekran kartı çöktü deyip oyundan atıyor. diğer oyunlarda da oyun kapanıyor hemen. iyi bir bilgisayarım yok ama min sistem gereksinimlerini de karşılıyor laptopum neden oluyor yardımcı olacak var mı. güncelleme yaptım reset attım laptop a ama hala aynı neden olabilir sizce. aygıt yöneticisinde ekran kartı düzgün çalışıyor olarak gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

plague incde bile atıyor oyundan

valorantta ekran kartı çöktü deyip oyundan atıyor. diğer oyunlarda da oyun kapanıyor hemen. iyi bir bilgisayarım yok ama min sistem gereksinimlerini de karşılıyor laptopum neden oluyor yardımcı olacak var mı. güncelleme yaptım reset attım laptop a ama hala aynı neden olabilir sizce. aygıt yöneticisinde ekran kartı düzgün çalışıyor olarak gözüküyor

Sistem özelliklerinin vahiy olarak inmesini bekliyorum.

yaratan rabbinin adıyla oku...

eski bir laptop daha düne kadar valorant vb oyunları düzgünce oynayabiliyordum bugün oldu olan nvidia 740m

Marka farketmeksizin sıcaklık sorununuz olabilir

plague inc de oynatır be kapanıyorsa ya sıcaklıktır sorun ya da sürücü kurulumu hatalıdır veyahut depolama birimi sorunludur

eski bir laptop daha düne kadar valorant vb oyunları düzgünce oynayabiliyordum bugün oldu olan nvidia 740m
Bilgisayarim -> ozellikler yapar misin?
Islemcisi ne acaba? Intel/AMD ne diye geciyor?
RAM kac GB gosteriyor? Fotosunu cekip ekler misin?

Bu ikisinden hayir yok.

casper markami laptop daha fazla detay lzim
....ne alaka?

Ben aynı ekran kartı çökme hatasını 850m ekran kartıyla bile almıştım bence gayet normal hata vermesi. Çok eski kartlar çünkü fakat niye 1 gün öncesine kadar oynayıp şu anda oynayamadığınızı bilmiyorum grafik ayarlarını kısın 720 p yapın bir daha deneyin.

Bilgisayarim -> ozellikler yapar misin?
Islemcisi ne acaba? Intel/AMD ne diye geciyor?
RAM kac GB gosteriyor? Fotosunu cekip ekler misin?

Bu ikisinden hayir yok.

....ne alaka?
laptop ne marka sogutmasi kotu ise termalda yoksa 2 gune yakar makineyi ondan

Ekran görüntüsü 2024-08-25 015127.png

plague inc de bile 10 saniye durup kapanıyor nerdeyse sistem gereksinimi bile istemiyen oyun da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,525
Üyeler
187,524
Son üye
ywywywy
Geri