Doping Hafıza'ya para verilir mi?

Reaksiyon skoru
24
Mezun senesindeyim, dershaneden çok bir verim alamadım zaten göndermeyecekler. Evde ve kütüphanede çalışmayı düşünüyorum. YouTube'u ve burayi kullanarak çalışmayı planlıyorum. Sizce alınır mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Dereceye girmiş öğrencilere sponsor olup reklam yaptırdığını ve bunu piyasaya bolca pompaladığını düşündüğüm, hafıza teknikleri ile konuları/kavramları/formülleri öğrettiğini iddia eden ve YouTube dururken neden böyle bir uygulamaya para bayılma ihtiyacının doğduğunu anlamadığım platform.

Reklam etkisi - hiçbir videoda ben 1 milyona girmiştim X hafıza aldım 10 bine girdim gibi bir durum görmedim + sanki uygulamaya para veren herkes tıp ve hukuk gibi bölümler kazanıyor algısı yapılıyor.

3-5 yıl önce tarih ve edebiyat videolarını görme şansım oldu ve verimsiz olduğunu düşünüp insanlar neden buna para verir ki diye hayatı sorgulamıştım.

Formül: Dershane imkanı yoksa (ki varsa bile YouTube'dan faydalanılmalı) YouTube'dan konuyu izleyip bolca soru çözmek.

Dereceye girmiş öğrencilere sponsor olup reklam yaptırdığını ve bunu piyasaya bolca pompaladığını düşündüğüm, hafıza teknikleri ile konuları/kavramları/formülleri öğrettiğini iddia eden ve YouTube dururken neden böyle bir uygulamaya para bayılma ihtiyacının doğduğunu anlamadığım platform.

Reklam etkisi - hiçbir videoda ben 1 milyona girmiştim X hafıza aldım 10 bine girdim gibi bir durum görmedim + sanki uygulamaya para veren herkes tıp ve hukuk gibi bölümler kazanıyor algısı yapılıyor.

3-5 yıl önce tarih ve edebiyat videolarını görme şansım oldu ve verimsiz olduğunu düşünüp insanlar neden buna para verir ki diye hayatı sorgulamıştım.

Formül: Dershane imkanı yoksa (ki varsa bile YouTube'dan faydalanılmalı) YouTube'dan konuyu izleyip bolca soru çözmek.
kesinlikle size katılıyorum hocam, bunların hepsi reklam algısı yoksa nasıl para kazanacaklar? bizim insanımız da hemen atlıyor bu tür şeylere anlatılan çoğu şeyler zaten youtube da bulunuyor.

Üçdörtbeş allstar'a bak bir de istersen. Benim gittiğim dershane bundan verdi kitaplar güzel fakat daha konu anlatımı izleyemiyoruz dershanenin müdürünün aktif etmesi gerekiyormuş. Ben de merak ediyorum nasıl videolar diye. Ama 25k civarı bir ücreti var sanırsam, o kadar verilir mi sana kalmış.

Mezun senesindeyim, dershaneden çok bir verim alamadım zaten göndermeyecekler. Evde ve kütüphanede çalışmayı düşünüyorum. YouTube'u ve burayi kullanarak çalışmayı planlıyorum. Sizce alınır mı?
Bir şeyin reklamı çoksa o şey bok gibidir hayat felsefesine sahip biri olarak önermiyorum youtube yeterli

Youtube da bir sürü öğretmen var oraya bakmanı öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doping Hafıza dediğimiz şey reklamdan başka bir şey değil kesinlikle para vermeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,742
Üyeler
185,158
Son üye
ardadesk
Geri