- Reaksiyon skoru
- 2,421
Son düzenleme:
komisyon alıyormuşsun doğru mu
Hocam nasıl komisyon alıyoruz biz de yapalım (!)komisyon alıyormuşsun doğru mu![]()
komisyon alıyormuşsun doğru mu![]()
Aynen helvanin yarisi benimHocam nasıl komisyon alıyoruz biz de yapalım (!)
AhahhaaMarka iş birliği linklerini paylaşıp komisyondan faydalanmak yerine, gerçekten indirimli ürünleri paylaşsak daha iyi olmaz mı?
Helva da filizAynen helvanin yarisi benim![]()
Şu tutuma bakın, yaş kaç acaba? Her şey apaçık belli, en azından gizlemeye çalışmayın. Üç beş kişi belki bir şeyler alır umuduyla saçma sapan indirimler paylaşıyorsunuz, yalnızca sizin özelinizde değil, bunu yapan başkaları da var. İndirimli ürün varsa, affiliate olsun ya da olmasın paylaşırsanız eyvallah fakat gidip de üç beş komisyon için yalandan indirim paylaşırsanız işler değişir. Şu Sıcak Fırsatlar bölümünü yalnızca gerçek fırsatlar için kullanın.Aynen helvanin yarisi benim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ahahhaagit kendine bak bu normal link
adam satıcının linkini atmış ürünün değil , baydınız be hocam valla bakMarka iş birliği linklerini paylaşıp komisyondan faydalanmak yerine, gerçekten indirimli ürünleri paylaşsak daha iyi olmaz mı?
Marka iş birliği/affiliate linki o. Bir zahmet açıp bakın. Son mesajım her şeyi anlatıyor, neyi savunmaya çalışıyorsunuz?adam satıcının linkini atmış ürünün değil , baydınız be hocam valla bak![]()
farkında değilsin ama bu paylaştığın linkler influencer linkleri.Aynen helvanin yarisi benim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ahahhaagit kendine bak bu normal link
şikayet edin o kadar eminseniz ?Marka iş birliği/affiliate linki o. Bir zahmet açıp bakın. Son mesajım her şeyi anlatıyor, neyi savunmaya çalışıyorsunuz?
Bilmediğimiz konularda yorum yapmasak mı acaba?
Konu sahibinin özelinde bir mesele değil, bunu yapan birçok kişi var. Moderasyon ekibinin Sıcak Fırsatlar bölümüne el atması lazım, kural şart.
eee sonuç ? neyi ispatladın şimdi ? adam normal indirim atmış firmanın ürünleri indirimde şu an ? madem siz bu işi yapıyorsunuz panelden bulun indirimleri de atın iyileri neymiş bizde görelim. her konunun altına sizin zihniyetinizde yüzlerce insan yazsa da moderasyon kategoriye özel faydalı paylaşım yapan arkadaşlara karışmıyor. ek olarak buranın nizamını sağlayacak yada kurallarını koyacak siz değilsiniz. bizim gibi sizde normal bir üyesiniz.Şu tutuma bakın, yaş kaç acaba? Her şey apaçık belli, en azından gizlemeye çalışmayın. Üç beş kişi belki bir şeyler alır umuduyla saçma sapan indirimler paylaşıyorsunuz, yalnızca sizin özelinizde değil, bunu yapan başkaları da var. İndirimli ürün varsa, affiliate olsun ya da olmasın paylaşırsanız eyvallah fakat gidip de üç beş komisyon için yalandan indirim paylaşırsanız işler değişir. Şu Sıcak Fırsatlar bölümünü yalnızca gerçek fırsatlar için kullanın.
Alıntıyı görüntüle
Bir de normal link demez mi...
Alıntıyı görüntüle
Faydalandım teşekkürler.
alan memnun satan memnun belli, boşver gitsinMarka iş birliği linklerini paylaşıp komisyondan faydalanmak yerine, gerçekten indirimli ürünleri paylaşsak daha iyi olmaz mı?