Asrock A620M hdv alınır mı?

4060 ti 8gb mı yoksa 16 8gb ıse 7700xt alın

Hocam 7700xt kas gücü olarak güclü fakat nvidia nın teknolojik özellikler acısından önde oldugunu düsündügüm icin 4060ti 8gb secimi düsünüyorum
hata etmiş olursun yapma etme teknoloji açısından amd şu aralar fazla yatırım yapıyor ayrıca o kadar gerisinde değil ama tabii ki nvidia önde ayrıca 1080 ti ile 3060 karşılaştırmıyoruz şuan saf kas gücü daha önemli oyun için güzeldir 7700xt

Hocam 7700xt kas gücü olarak güclü fakat nvidia nın teknolojik özellikler acısından önde oldugunu düsündügüm icin 4060ti 8gb secimi düsünüyorum
7700xt yi al sonra afmf2.0 I aç fps 2x oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende bu anakart var çift m.2 ssd desteği var a chipset anakartlar da böyle destek yok :D
Sendeki m2 + dır bu düz m2 sanırım

bende bu anakart var çift m.2 ssd desteği var a chipset anakartlar da böyle destek yok
nasıl anlıcam desteğinin olup olmadigini
hata etmiş olursun yapma etme teknoloji açısından amd şu aralar fazla yatırım yapıyor ayrıca o kadar gerisinde değil ama tabii ki nvidia önde ayrıca 1080 ti ile 3060 karşılaştırmıyoruz şuan saf kas gücü daha önemli oyun için güzeldir 7700xt

7700xt yi al sonra afmf2.0 I aç fps 2x oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sendeki m2 + dır bu düz m2 sanırım
Hocam 7700xt + 7500f secimimde hangi anakarti secmeliyim?

nasıl anlıcam desteğinin olup olmadigini

Hocam 7700xt + 7500f secimimde hangi anakarti secmeliyim?
En ucuzu bu

En ucuzu bu

bu anakartı kaçırmasın gen4 çift m2 ssd destekli, vrm sayısı da fena değil, pasif soğutuculu
tek eksisi, usb port çıkışları az ona göre alsın
mouse, klavye, kulaklık bağladın mı port kalmıyor gibi bişey :D

bu anakartı kaçırmasın gen4 çift m2 ssd destekli, vrm sayısı da fena değil, pasif soğutuculu
tek eksisi, usb port çıkışları az ona göre alsın
mouse, klavye, kulaklık bağladın mı port kalmıyor gibi bişey :D
hocam teşekkürler ama port sıkıntısı cok cekcegimi sanmıyorum usb ile cok zor işim olur onun haricinde önerirseniz yapistiricam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,867
Üyeler
187,580
Son üye
SikilaChiii
Geri