Neler Yeni

Asrock A620M hdv alınır mı?

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
baba merhaba
hocam teşekkürler ama port sıkıntısı cok cekcegimi sanmıyorum usb ile cok zor işim olur onun haricinde önerirseniz yapistiricam
a620 anakart arıyorsan hiç düşünmeden al 3k çok iyi fiyat pişman olmazsın
bios arayüz muhteşem sade kolay
asrock a620 plus olanı al, dediğim bu;

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Rüveyda Akın
a620 anakart arıyorsan hiç düşünmeden al 3k çok iyi fiyat pişman olmazsın
bios arayüz muhteşem sade kolay
asrock a620 plus olanı al, dediğim bu;
Dost ben artık sistem bulmakla kafayı bozduğumdan, Vatan'daki şu pahalı sisteme bakarken senin bu mesajları buldum. Bu sistemde de sizin konuştuğunuz anakart var sanırım. M.2+ yazmamışlar başlığa ama teknik özellikler kısmında 2 adet M.2 ve Type-C olduğu yazıyor. Bi sıkıntı çeker miyim sence? Alınır mı şu sistem? Sistem çıkarmazlar hiçbir şey alamadan kalırım diye tırsıyorum.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
baba merhaba
Dost ben artık sistem bulmakla kafayı bozduğumdan, Vatan'daki şu pahalı sisteme bakarken senin bu mesajları buldum. Bu sistemde de sizin konuştuğunuz anakart var sanırım. M.2+ yazmamışlar başlığa ama teknik özellikler kısmında 2 adet M.2 ve Type-C olduğu yazıyor. Bi sıkıntı çeker miyim sence? Alınır mı şu sistem? Sistem çıkarmazlar hiçbir şey alamadan kalırım diye tırsıyorum.

Merhaba, asrock a620 düz modelin de de çift m.2 ssd yuvası var. Sadece hyper yazan slot gen4 diğer sağ altta kısım ise gen3 hızını destekliyor. Anakart görünümü aşağıdaki. Ben biostar anakart geçtiğimden, söktüm.
Yalnız vrm kısmı göründüğü üzere zayıf. Ryzen 5 7500fin anakarti biraz ısındırdigni düşünüyorum. Belki kasamla alakalı ama b650 geçtikten sonra kasamin camı buz gibi önceden ılık oluyordu. Vrmle alakalı sanırım ama dediğim gibi asrock620 chipset anakartlara göre daha iyi bı seçenek. Anakartta argb 3 pin girişi yoktur. Haberiniz olsun
Edit: typc port arka da var 1 tane

IMG-20241203-WA0003.jpg

Bu da biostar yeni anakartim
IMG-20241203-WA0014.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammed

ben msi pro b650m p kullanıyorum vram konusunda yeterli ve cift m2 slot var öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,192
Üyeler
164,267
Son üye
ey3ppq
Top Bottom