Thecaxman
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
Napalım çalışmaya devam masa var elimde f80 var sallama yapıyor masa çok iyi değilcan napıyon knk seninle burda karşılaşacağımız hiç aklıma gelmezdi.
Zaten
Napalım çalışmaya devam masa var elimde f80 var sallama yapıyor masa çok iyi değilcan napıyon knk seninle burda karşılaşacağımız hiç aklıma gelmezdi.
Aklımda var ama sıcaklık hava akış güzel. Yinede öneri isterim tabii kihocam sistemde ki kasa 6900xt ayıp olmuş bence, bütçe varsa kasa önerisi yapalım
ben bu tip kasaları tavsiye ediyorum görünüm olarak ve fanları doğru montajladığında da hava akışı olarak da iyilerAklımda var ama sıcaklık hava akış güzel. Yinede öneri isterim tabii ki
Benim de takip ettiğim kasalar ama alırsam lian li xigmatek thermaltake gibi marka alırım. teşekkürler.ben bu tip kasaları tavsiye ediyorum görünüm olarak ve fanları doğru montajladığında da hava akışı olarak da iyiler
bende kullanıyorum bu arada ve o kadar para vermişsen sisteme biraz güzel gözükmesi lazım bence
![]()
7 Adet Bilgisayar Kasası, PC Kasa Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz 7 Adet Bilgisayar Kasası fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi 7 Adet Bilgisayar Kasası fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!www.akakce.com
markasına hiç bakma önemli değil bende ki de gametech zaten kalitesi falan o markalarda ki kadar illa ki olamaz ama aralarında baya fiyat farkı varBenim de takip ettiğim kasalar ama alırsam lian li xigmatek thermaltake gibi marka alırım. teşekkürler.
Aldın mı hocam? Ben de almayı düşünüyorum.neden 160 lığını almayı düşünüyordum masam var ama beyaz sistem yapcağım için alıcaktım
Üff yutubur setupAlıntıyı görüntüle
Pek ürünle alakası yok ama upgrade edilmiş hali. Monitör koluda cuk diye oturuyor.
Buda bayagii güzelmiş monitör ips olanmiAynı masadan almıştım , asansor sistemi tam oturmuyor fakat yeterince sert tutuyor ( Görsellerde gözüküyor ). Monitörleri takmadan once ağırlığımı verip sağlamlığını kontrol ettim sorunsuzdu . Fakat imkanınız var ise yaptırmanız daha sağlıklı olacaktır . Bu masanın uzun süre götüreceğini düşünmüyorum .
Bu masa sallanıyor mu acaba kasa ve monitör koyacağım.
Sizin dediğiniz masa konudaki masadan daha fazla sallanır. Sizin dediğiniz masa çapraz profil var fakat masanın dört yanını çevreleyen profil yok. Konudaki masa ise tam tersi olmasına rağmen sizin dediğiniz masada profil kalınlığı çok çok az formalite icabı konulmuş gibiBu masa sallanıyor mu acaba kasa ve monitör koyacağım.
Alttaki masayı almayı düşünüyordum konuyu görünce sormak istedim.
https://www.n11.com/urun/bofigo-2-r...asi-beyaz-60-x-120-cm-40202107?magaza=bofigo1
Almadim sallaniyor diye çok yorum vardiAldın mı hocam? Ben de almayı düşünüyorum.
Kurulumu düzgün yapınca sallanmıyormuş hocam, ben alacağım. En kötü duvara sabitlerim.Almadim sallaniyor diye çok yorum vardi