Taahhüt cayma bedeli 1150 TL

Yahu sorun kabul etmesi değil
Bu kadar ücret almaları
İnternetin olmaması
Hızların düşük olması (Upload ve Download)
bu kadar ücret almalrı zaten sözleşmede yazıyorr!!!!!

Kabul etmesini demiyorum 1150TL nedir arkadaş napıyorsunuz siz alt tarafı sözleşme iptali boş boş paralar olduğunu demek istiyorum.
yoksa kabul etmesinde bir şey yok zaten.
Sözleşme imzaladı sonuçta. Boş işler değil. İmzalamadan önce okuması lazımdı. En azından Turkcell insaflı davranmış. Türk Telekom'da internet paketin 80 TL olsa bile 200TL üzerinden hesaplıyorlar.

Yahu sorun kabul etmesi değil
Bu kadar ücret almaları
İnternetin olmaması
Hızların düşük olması (Upload ve Download)
benimde annemi kandırmışlardı iptal ettik türk telekom

boş para değil paket taahhütlü olduğunu bile bile kabul edip sözleşmeyi imzaladığı için şu an turkcell haklı.Onu savunduğumuz sevdiğimizden değil bu konuda HAKLI olduğu için
Dostum evet kabul etti o yüzden ödeyecekler benim dediğim çok gereksiz bir şekilde yüksek bir fiyat alıyorlar iptal için.

benimde annemi kandırmışlardı iptal ettik türk telekom
Bakın bu kandırmak değil adamlar söylemiştir zaten taahhütlü diye taahhütlü ne demek eğer cayarsan bir miktar para ödersin demek

Sözleşme imzaladı sonuçta. Boş işler değil. İmzalamadan önce okuması lazımdı. En azından Turkcell insaflı davranmış. Türk Telekom'da internet paketin 80 TL olsa bile 200TL üzerinden hesaplıyorlar.
Diyorum ki iptal işlemi için 1150TL çok fazla para insanlar kolay kazanmıyor parayı buna soygun diyorum ben hadi taş çatlasın 500TL alırsın ceza için 1150TL nedir ya napıyorsun Uzaya insan mi yolluyoz kardeşim

Dostum evet kabul etti o yüzden ödeyecekler benim dediğim çok gereksiz bir şekilde yüksek bir fiyat alıyorlar iptal için.
tek türkcell değil maalesef ki tr deki bütün taahhütlü issler cayma bedeli her ayki faturaya göre veriyor

Diyorum ki iptal işlemi için 1150TL çok fazla para insanlar kolay kazanmıyor parayı buna soygun diyorum ben hadi taş çatlasın 500TL alırsın ceza için 1150TL nedir ya napıyorsun Uzaya insan mi yolluyoz kardeşim
adam 12 ayın parasını alıyor neden 500 tl az para olur adamalr 12 ay boyunca sözleşmeyi kabul etmişler ve o süre boyunca ki internetin parasını ödücekler burda soygun falan yok

her ay normalde adamların alacağı ücreti alıyorlar ki bence pahalı olsada gayeet normal bir şey

Millenicom zamanında bize 4mbps internet için aynı taahhüt parasını çıkarttı sonuçta taahhüt imzalıyosun yapcak bir şey yok

Geri