BARAN ÖZDEN
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
R5 5500 rx 6700xt li sistem var biostan işlemci fanının hızını arttırdım sonra hdmi no signal yazıyo ekran kartını çalıştırmak için güç yetmiyo olabilirmi
ramlerin frekansınıda yükselttim onla alakası varmı hocamEn az 650W kullanman gerekir sınırda 600W falandır. Çok düşük kalıyor.
Yok hocam onla alakalı değildir. En azından Watt kullanımı bakımından.ramlerin frekansınıda yükselttim onla alakası varmı hocam
Normal kullanımda açılması lazım yüke bindiği zaman normal olabilir ama bu anormalR5 5500 rx 6700xt li sistem var biostan işlemci fanının hızını arttırdım sonra hdmi no signal yazıyo ekran kartını çalıştırmak için güç yetmiyo olabilirmi
ramlerin frekansınıda yükselttim onla alakası varmı hocam
İyi bir psu ise yeterli olabilir. Modelini yaz bakayım.
Güç girişini tam takdığından eminmisin![]()
MSI MAG A500DN 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG A500DN 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A500DN 500 W Power Supply özelliklerini incele, 1.379,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Normal kullanımda açılması lazım yüke bindiği zaman normal olabilir ama bu anormal
biosdan fanla rami ayarladım sistem kapandı açıldığında no signal yaziyoduNormal kullanımda açılması lazım yüke bindiği zaman normal olabilir ama bu anormal
evet kaç kere denedim hem ekran kartı girisine hemde anakart hdmi girisineGüç girişini tam takdığından eminmisin
Hdmı değil ekran kartına takdığın güç kablosunu diyorum tam oturt onu boşluk kalmayacak bios pilini tak çıkar yapbiosdan fanla rami ayarladım sistem kapandı açıldığında no signal yaziyodu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet kaç kere denedim hem ekran kartı girisine hemde anakart hdmi girisine
sadece biostan fan hızı değiştirmeyle kapanıyorsa başka bir sorun olabilir. Sağlam bir sistem kararlılık testi yapın. Görüntü gidiyor mu kontrol edin.biostan işlemci fanının hızını arttırdım sonra hdmi no signal yazıyo ekran kartını çalıştırmak için güç yetmiyo olabilirmi
hocam bide güç tuşundan bilgisayar açılıyo ama kapanmıyoRX 6700 XT ekran kartı power spike yaptığında 320W'a kadar çekebiliyor. 500W'lık %80 verimlik bir psuda tüm yükünüz max 400W olur. Diğer bileşenleride işin içine katınca sınırda bir değere denk gelir. PSU içindeki kondansatör ani yük boşaltması yapabildiği durumlar olacağını varsayarsak ani kapanmalara denk gelebilirsiniz. Risk etmemek için iyi bir 550W PSU'dan aşağısını tercih etmemeniz önerilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sadece biostan fan hızı değiştirmeyle kapanıyorsa başka bir sorun olabilir. Sağlam bir sistem kararlılık testi yapın. Görüntü gidiyor mu kontrol edin.
bios pilini deniyim biHdmı değil ekran kartına takdığın güç kablosunu diyorum tam oturt onu boşluk kalmayacak bios pilini tak çıkar yap