xthepatates
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 343
Üründe ne kadar mcu sorunu olsa bile amazon üzerinden aldığınız için sorun çıkmayacaktır diye düşünüyorum. Bu fiyata bedava!
vergiyle 1052 TL başlığa yazsaydın keşke
Hemen ekliyorum. Vergi kaç tl gözüküyor bende gözükmüyor da.+ vergi
243 gozukuyo bendeHemen ekliyorum. Vergi kaç tl gözüküyor bende gözükmüyor da.
kullanan varmı banada fare lazım eğer iyi ise alabilrimÜründe ne kadar mcu sorunu olsa bile amazon üzerinden aldığınız için sorun çıkmayacaktır diye düşünüyorum. Bu fiyata bedava!
Alıntıyı görüntüle
Hocam konuyu açtım ama bana da mouse lazım. Sizce alayımmı yoksa x6 - ultra vs mi?Gümrükte geçecektir. Amazonda alın Connectgame den alacağınıza. Güzel fırsat.
gayet güzel mouse bazıları sorun yaşamış fakat ben henüz bi problem yaşamadım ürünü trde de conenctgame satıyor 1200 TL ye fakat garanti konusunda problemli bir site amazondan alınabilir en azından ürünün arkasında dururlar bir problem yaşadığındanasil bi mouse bu iyi mi?, markayi ilk defa duydum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
243 gozukuyo bende
Tamda bugün arkadaş vxe r1se almıştı wraith'te iptal etme gibi bir şey varsa edip almalı mı ? Bence alınabilir.Gümrükte geçecektir. Amazonda alın Connectgame den alacağınıza. Güzel fırsat.
tabii ki de değer. Arada dağlar kadar fark var hocam.Xotran'dan geçmeye değer mi?