Piyasadaki en kötü modelleri ve markaları bulmuşsunuz hepsi birbirinden kötü. Bütçe ne kadar?Arkadaşlar merhaba. Laptop kullanıcısıyım oyunlar için her türlü bir klavye almam gerekiyor. Gamepower Suki TKL, Gamepower Ogre RGB, Gamepower Eva 5 veya 7 bu modellerden kullanıcı yorumları alabilir miyim? Hangisini öneriyorsunuz?
Suki TKL al alcaksan . Bilek desteği ve puding keycaps Ler varArkadaşlar merhaba. Laptop kullanıcısıyım oyunlar için her türlü bir klavye almam gerekiyor. Gamepower Suki TKL, Gamepower Ogre RGB, Gamepower Eva 5 veya 7 bu modellerden kullanıcı yorumları alabilir miyim? Hangisini öneriyorsunuz?
1500ün üstüne çıkamam, rgb red switch olması önceliğim. Neden böyle dediniz izlediğim videolarda tanıtımlarda gayet kullanışlı duruyorlardıPiyasadaki en kötü modelleri ve markaları bulmuşsunuz hepsi birbirinden kötü. Bütçe ne kadar?
Hocam hepsi sponsorluk almış videolar tabii ki de övmezler. Şimdi detayını açıklayamam biraz uzun ama illa daha kalitelileri var.1500ün üstüne çıkamam, rgb red switch olması önceliğim. Neden böyle dediniz izlediğim videolarda tanıtımlarda gayet kullanışlı duruyorlardı
1500ün üstüne çıkamam, rgb red switch olması önceliğim. Neden böyle dediniz izlediğim videolarda tanıtımlarda gayet kullanışlı duruyorlardı
Dareu, hiç duymamıştım![]()
DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Siyah
DAREU EK75 Mekanik Oyuncu Klavyesi -2 taraflı RGB şerit - Dareu Dream Switch-Type-C -Mekanik Oyuncu Klavyesi Düzen %75 Ayar Düğmesi Her iki taraftaki ışık şeritlerinde 7 arka ışık modu + 3 aydınlatma modu Switch Dareu Dream'i Pre Lube ile Kullanım Keyfine Varın Ürün Açıklaması Bağlantı modu...shop.connectgame.com.tr
![]()
DAREU EK75 Pro - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB - Dream Switch
Bağlantı: Bluetooth | Kablosuz| Usb C Tipi Yerleşim %75 Kompakt Tuş başlıkları: OEM Profili, PBT Double-Shot Yapı: Conta Montajlı Çalışırken değiştirilebilir anahtarları destekler ( Hot - Swap ) Entegre kullanışlı döner düğme Anahtar: DareU DREAM (Doğrusal) Pil: 3.750 mAh Arka plan LED'i: RGB...shop.connectgame.com.tr![]()
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Brown Switch-Beyaz
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Brown Switch-Beyaz DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - TRIP-MODE (BT + 2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Brown Switch-Beyaz KABLOLU / 2.4G/ BLUETOOTH BAĞLANTISI Klavye üç çeşit...shop.connectgame.com.tr
Site hakkında ufak bilgi: Aldığın ürün gelir ama garanti hakkında site pek bir şey sunmuyor.
Forumda baya öneriliyor. Yan forumlarda da baktım demin öneriliyor. Özellikleri de iyi duruyor yani bu bütçede çinli marka almak f/p açısından tercih edilebilir.Dareu, hiç duymamıştım
Klavye kötü mü de laptopun?Arkadaşlar merhaba. Laptop kullanıcısıyım oyunlar için her türlü bir klavye almam gerekiyor. Gamepower Suki TKL, Gamepower Ogre RGB, Gamepower Eva 5 veya 7 bu modellerden kullanıcı yorumları alabilir miyim? Hangisini öneriyorsunuz?
Bazı beyinsiz arkadaşlar Gamepower Suki dememe emoji bırakmışlar . Ben al demedim alcaksan onu al dedim . Tabii forumdakiler beni banlatmaya uğraştıkları için sakin yazıyorum bunu . Redragon da bakabilirsinArkadaşlar merhaba. Laptop kullanıcısıyım oyunlar için her türlü bir klavye almam gerekiyor. Gamepower Suki TKL, Gamepower Ogre RGB, Gamepower Eva 5 veya 7 bu modellerden kullanıcı yorumları alabilir miyim? Hangisini öneriyorsunuz?
suki 104 tuş aldım 2 ay kullandım rafta şuan ajazz kullanıyorum mekanik olmaması kötü fiyatı da pahalı rgb leri falan güzel puding keycaps vesaire ama f/p değil rafta duruyor dediğim gibiArkadaşlar merhaba. Laptop kullanıcısıyım oyunlar için her türlü bir klavye almam gerekiyor. Gamepower Suki TKL, Gamepower Ogre RGB, Gamepower Eva 5 veya 7 bu modellerden kullanıcı yorumları alabilir miyim? Hangisini öneriyorsunuz?