erenovich05
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
Selamlar bu gamepadi aldım pcde oyun oynamak için sizce işimi görür mü?
yaşamazsınHocam xbox kolu almayı düşünüyorum ben de pcde oynamak için rahat olur mu sıkıntı yaşatır mı bilgin var mıdır
hocam xbox 9. nesil kollar pc için güzel diye biliyorum bende de şuan var kolay bağlanıyorHocam xbox kolu almayı düşünüyorum ben de pcde oynamak için rahat olur mu sıkıntı yaşatır mı bilgin var mıdır
Bluetooth ile mi bağlanıyorsunuz hocam ben de bluetooth yok maalesef adaptör alacağımhocam xbox 9. nesil kollar pc için güzel diye biliyorum bende de şuan var kolay bağlanıyor
Adaptor olarak tp lınk ub 500 onerırım.Bluetooth ile mi bağlanıyorsunuz hocam ben de bluetooth yok maalesef adaptör alacağım
Adaptör pahalı bir şey değil geçen sene 100 liraya mı ne almıştım mis gibi kullanıyorum. Bluetooth ile bağlanıyor oyun kolu daBluetooth ile mi bağlanıyorsunuz hocam ben de bluetooth yok maalesef adaptör alacağım
Al bende var çok iyiHocam xbox kolu almayı düşünüyorum ben de pcde oynamak için rahat olur mu sıkıntı yaşatır mı bilgin var mıdır
Alınmaz yorumları bile 1Selamlar bu gamepadi aldım pcde oyun oynamak için sizce işimi görür mü?Alıntıyı görüntüle
Tplink ugreen kullanan arkadaşlar vardı memnunlar sormak lazım xbox ın kendisinin adaptörü pahalı birazBluetooth ile mi bağlanıyorsunuz hocam ben de bluetooth yok maalesef adaptör alacağım
Rahat oynatıyor dimi kral fc25 oynamak için alacağım ben deAl bende var çok iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alınmaz yorumları bile 1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tplink ugreen kullanan arkadaşlar vardı memnunlar sormak lazım xbox ın kendisinin adaptörü pahalı biraz
Bilemem ama öneriliyorRahat oynatıyor dimi kral fc25 oynamak için alacağım ben de
Benim pc de bluetooth varRahat oynatıyor dimi kral fc25 oynamak için alacağım ben de
Fiyatına göre kötü bence hocam bütçe varsa biraz daha çıkarıp iyi bir şey alın derim, bazı kollar bağlanmıyor bile...Selamlar bu gamepadi aldım pcde oyun oynamak için sizce işimi görür mü?Alıntıyı görüntüle