2500 tl ye daha iyi bir kulaklık yokmu almışken en iyisini almak istiyorum yoksa benimde kafamda bunu almak vardıbu kulaklığa bakabilirsin bende de var fiyatına göre iyi mikrofonu kaliteli ve oyun için de iyi![]()
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
valla çok bir bilgim yok bende olduğu için söyleyeyim dedim memnunum2500 tl ye daha iyi bir kulaklık yokmu almışken en iyisini almak istiyorum yoksa benimde kafamda bunu almak vardı
asla onermem 5 6 aydır kullanıyorum gıcırdamalar mevcut ve ses fulledıgınde sag tarafta ses azalaması oluyorbu kulaklığa bakabilirsin bende de var fiyatına göre iyi mikrofonu kaliteli ve oyun için de iyi![]()
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
kullanan bir kaç arkadaşım var sorun yaşamadılar ama bazen her üründe oluyor öyle şeylerasla onermem 5 6 aydır kullanıyorum gıcırdamalar mevcut ve ses fulledıgınde sag tarafta ses azalaması oluyor
cok agır ve yaz aylarında baya terletıyor onu unutmusum garantıye gonderıcem bakalımkullanan bir kaç arkadaşım var sorun yaşamadılar ama bazen her üründe oluyor öyle şeyler
o konuda haklısın terletiyor gerçekten ama kulaküstü olduğundan çoğu kulaklık öylecok agır ve yaz aylarında baya terletıyor onu unutmusum garantıye gonderıcem bakalım
ben olsam hyperx cloud core alırım bu fıyat bandında kulaklıktan sogudum forumda bı arkadastada mevcutdu bu sıkıntılaro konuda haklısın terletiyor gerçekten ama kulaküstü olduğundan çoğu kulaklık öyle
asla onermem 5 6 aydır kullanıyorum gıcırdamalar mevcut ve ses fulledıgınde sag tarafta ses azalaması oluyor
Bütçeyi 3000 tl ye zorlayabilirim 3k ya öneriniz varmıdır![]()
HYPERX Cloud III Red Headset 727A9AA Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Siyah Kırmızı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HYPERX Cloud III Red Headset 727A9AA Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Siyah Kırmızı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkwww.mediamarkt.com.tr
cloud 3 guzeldır alınabılırBütçeyi 3000 tl ye zorlayabilirim 3k ya öneriniz varmıdır
haklısın o kulaklık da gayet iyiben olsam hyperx cloud core alırım bu fıyat bandında kulaklıktan sogudum forumda bı arkadastada mevcutdu bu sıkıntılar