Format sonrası fena fps düşüşü

Reaksiyon skoru
3
Rtx3060
b450 anakart
r5 5600 işlemci

dün bilgisayarımı sıfırladım oyunlarımı kurdum driverlerimi da kurdum(merak etmeyin en güncel driverler) gta v gibi bi oyunda almam gerekeken min fps 120 iken 30 u geçmiyor
apex legendde menüde 30 fps oyuna girince 130 oluyor cs de menüde 20 fps oyunda 100 civarında hayatımda böyle saçma bir olay yaşamadım sıkıntı ne olabilir sizce dostlar.

bilgisayarı nasıl sıfırladın?

sistem yapılandırmasından işlemci çekirdeklerinin hepsini aktif et , bir önceki driver ı kur belki driverda sıkıntı olabilir bios tan xmp yi ve bellek hızlarını ayarla benim önerilerim bunlar

Dostum sana tavsiyem usb ile temiz bir format atman en sağlıklı yöntem bu. Silip driver yükleyene kadar format atarsın.

Rtx3060
b450 anakart
r5 5600 işlemci

dün bilgisayarımı sıfırladım oyunlarımı kurdum driverlerimi da kurdum(merak etmeyin en güncel driverler) gta v gibi bi oyunda almam gerekeken min fps 120 iken 30 u geçmiyor
apex legendde menüde 30 fps oyuna girince 130 oluyor cs de menüde 20 fps oyunda 100 civarında hayatımda böyle saçma bir olay yaşamadım sıkıntı ne olabilir sizce dostlar.
ddu ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp son sürümden bir önceki sürümü kurup dener misin?

1080 p ultra ayarlara çektiğim zaman yine 15 fps ekran kartı driveri ile ilgili bi sorun var sanırım yardım edebilecek var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1724910840150.png
ekran kartı benchmark sonucu sorun neyde ben anlamadım?

Son düzenleme:
Geri