Tamamdır sorun değil direkt anlatayım sadece kopilot alsan tabi ki yeterli olur ama mutlaka gerekli test kitaplarını da almalısın koçlar o yönden zaaten çok donanımlı kaynak tavsiyesini tam yerinde senin seviyene göre yapabiliyor. Özetle kopilot kullandığım bir haftamı yazayım. Haftanın bir günü zoom toplantısı ile o hafta hangi konuları ve hangi denemeleri çalışacağımı belirliyorduk ve ben kendim o dersleri tek tek hafta içine bölüyordum merak etme bi yerden sonra acayip faydalı ve kolay oluyor zaten. bu dersleri planladıktan sonra hafta içi koçum whatsapp üzerinden haftanın kısa bir değerlendirilmesi için arıyordu bi aksaklık olduysa programda değişiklik yapman gerekirse tarzı vs.
Kopilotun kendi deneme paketi de vardı ben almamıştım koçum bana başka yayınlardan tavsiye etmesini istemiştim ama deneme paketi alan arkadaşlarım memnundu sorun yoktu onu da belirteyim.
Yks ve Msü Sınavlarına 2'şer hafta kala planlarım ise tüm msü ve tüm yks çıkmışları üst üste çözmek oldu aynı zamanda bunların da ayrıntılı şekilde analizini de yapmayı unutmadım tabii ki benim seviyeveme göre bunu yapmam gerekiyordu tabii ki senin koçun farklı bir yol izleyebilir. Kanal tavsiyesi olarak çok ilgili ve bilgililer. Benim Koçum Özge Binici idi eğer ondan koçluk aldığını belirtirsen ve onun programında boşluk var ise ona geçebilirsin daha deneyimliydi diyebilirim hatta benim de selamımı iletirsin. [Kerem Genç'in Selamı var Şeklinde

].