2. çakma gibi üstte baksana çıkıntı var ilk görseldeki çıkıntısızArkadaşlar bu adaptörler orijinal mi yada hangisi orijinal yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
hocam logolu olan mı orijinal2. çakma gibi üstte baksana çıkıntı var ilk görseldeki çıkıntısız
biraz araştırdımda ikinci orijinal hocamArkadaşlar bu adaptörler orijinal mi yada hangisi orijinal yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
logosuz olanda orijinal olabilme şansı var farklı ülkelerde logolu olanlar varmış ama emin olamadım genelde avrupa kanallarında logosuz olan orijinalhocam logolu olan mı orijinal
Hocam logolu olan kabloya tam oturdu youtubedan birkaç video izledim hepside tutuyor ama bilemedimbiraz araştırdımda ikinci orijinal hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
logosuz olanda orijinal olabilme şansı var farklı ülkelerde logolu olanlar varmış ama emin olamadım genelde avrupa kanallarında logosuz olan orijinal
logoyu falan boşver onu da basıyorlar. yan açıdan bi çeker misin? prize girecek uçlar yukarı bakacak şekilde.masaya koy çek yani özetle
Hocam telefonu takacağım emin olamadım çakma mı yoksa diyeuçların hafif yamul olması gerekiyor.çakmalar dik duruyor. bu orijinal gibi ama fazla eğilmiş kullanımdan olabilir
uçları dik değil bence orjinal son attığın soldakiHocam telefonu takacağım emin olamadım çakma mı yoksa diye
Teşekkürler hocamuçları dik değil bence orjinal son attığın soldaki