Sabaha kadar nasıl nöbet tutarım

hiç mi evde tek başına serisini izlemedin? örnek al biraz

ayrıca hırsız olmayabilir. Başka bir yerden lazer tutmuş da olabilir küçük bir çocuk

hiç mi evde tek başına serisini izlemedin? örnek al biraz
izlemedim dizi film cailiyim bu yaz biraz biraz kapatmaya başaldım şöyle gece biraz daha başlasın açarım

hocam normal saatim 3 ama uyumam kola içiyorum kola bitince yatarım 2.5 litre kolayı ucuza buldum diye aldım daha 2 bardak içtim
Daha hayatımda hiç kola içmedim xd. Aklıma nereden geldi bilmiyorum😀

ayrıca hırsız olmayabilir. Başka bir yerden lazer tutmuş da olabilir küçük bir çocuk
hocam benim camıma veya arka bahçeye ışıuk tutmak nerdeyse imkansız bahçeye tek giriş sol taraftan hol sağ taraf yan apartmanı bahçesi telli duvar ön taraf bana göre doğa koleji gecede bi mal girip çatıdan ışık tutamaz dron mu diye düşündüm dronların seslerini çok kolay farkediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha hayatımda hiç kola içmedim xd. Aklıma nereden geldi bilmiyorum😀
hocam boş ver diş sarartıyor benşm dişlerimde zaten beyazlamıyor abamı ikna etsem beyazlatcam ama oda istemiyoer

hocam benim camıma veya arka bahçeye ışıuk tutmak nerdeyse imkansız bahçeye tek giriş sol taraftan hol sağ taraf yan apartmanı bahçesi telli duvar ön taraf bana göre doğa koleji gecede bi mal girip çatıdan ışık tutamaz dron mu diye düşündüm dronların seslerini çok kolay farkediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam boş ver diş sarartıyor benşm dişlerimde zaten beyazlamıyor abamı ikna etsem beyazlatcam ama oda istemiyoer
Valla İstanbul‘da oturmadığım için bilmiyorum yerini. Bilgisayarda zaman geçirebilirsin. Ya da kitap felan oku. Veya puzzle varsa puzzle yap.

Valla İstanbul‘da oturmadığım için bilmiyorum yerini. Bilgisayarda zaman geçirebilirsin. Ya da kitap felan oku. Veya puzzle varsa puzzle yap.
hocam istanbulun zaten bence şu olayların istanbulda dönme olayını dışınde bi haltı yok trafik var nem leş gibi nufüs yuksek leş gibi bir yer ama babamın çevresi burda babamın işi burda emekli olana kadar burdayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,134
Üyeler
187,455
Son üye
Miracbugra
Geri