Jackk_Sparrow
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,537
outemu kötü değil yeterli bir switchdir.Outemu - Kötü
Cherry - Orta
Böyle
outemu kötü değil yeterli bir switchdir.Outemu - Kötü
Cherry - Orta
Böyle
Ben kötü diyerek kullanılamaz , çöp demiyorum kötü diyorum çünkü piyasadaki switchlerin çoğu outemu'yu ezip geçiyor. Fiyat olarak bakıyorsun Outemu Gateron'lardan azcık daha pahalı ve Kailh BOX switchlerle ayni fiyatta ama onların yanından bile geçemez performans olarak. Piyasadaki pahalı switchlerede karşılık veremediği için kötü kategorisine koyuyorum. Yani bir klavye yapayım dersin outemu koymazsın sadece rampage , gamepower gibi ucuz markalar kullanıyor bu swichleri.outemu kötü değil yeterli bir switchdir.
Sonuç aynı yere çıkıyor. Bu markalardan sonra steelseries, razer ,corsair geliyor zaten. Millet klavye almasın mı?Ben kötü diyerek kullanılamaz , çöp demiyorum kötü diyorum çünkü piyasadaki switchlerin çoğu outemu'yu ezip geçiyor. Fiyat olarak bakıyorsun Outemu Gateron'lardan azcık daha pahalı ve Kailh BOX switchlerle ayni fiyatta ama onların yanından bile geçemez performans olarak. Piyasadaki pahalı switchlerede karşılık veremediği için kötü kategorisine koyuyorum. Yani bir klavye yapayım dersin outemu koymazsın sadece rampage , gamepower gibi ucuz markalar kullanıyor bu swichleri.
Mekanik klavye switch markasıO ne ? (Klavye ile alakalı oldugunu biliyorum ama ne olduğunu bilmiyorum?