deathadder essential alınır mı?

Alınmaz, 1 yıl civarı kullandım, ürünlerini çok temiz kullanan biriyim. Ona rağmen scroll (orta tekerlek) bozuldu. Sıkıntı bendeki üründe değil kronik arızalı bir model.

Şekli, kablosu, yazılımı herşeyi tamam ancak iki sebepten ötürü alınmamalı.
1- Çok eski dedemden kalma bir model
2- scroll kronik arızalı

kronik sorunlu alınmaz.
Alınmaz, 1 yıl civarı kullandım, ürünlerini çok temiz kullanan biriyim. Ona rağmen scroll (orta tekerlek) bozuldu. Sıkıntı bendeki üründe değil kronik arızalı bir model.

Şekli, kablosu, yazılımı herşeyi tamam ancak iki sebepten ötürü alınmamalı.
1- Çok eski dedemden kalma bir model
2- scroll kronik arızalı
Anladım teşekkürler. Peki bu fiyat bandında ne önerirsiniz

Anladım teşekkürler. Peki bu fiyat bandında ne önerirsiniz
Hocam steelseries prime vardı 500 600tl bandında. Yalnız ürün stokta kalmadığı için karaborsaya düşmüş 1500tl civarına gelmiş (gerçek fiyatı 3 te 1'i dir.)

Kısa zamanda normal fiyatında stoklara gelirse alabilirsiniz. Hem sensörü kaliteli hem de dpi meselesi ile ilgileniyorsanız işinizi görecektir.
Onun haricinde güncel mouse piyasasını bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır. İyi forumlar.

tamamdır teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1800 tl hocam
Burası kendi sitesi ve geçici süreliğine indirim var ben aldım bizzat kullanıyorum memnunum.

Burası kendi sitesi ve geçici süreliğine indirim var ben aldım bizzat kullanıyorum memnunum.
connectgameden alışveriş yapmam hocam teşekkürler

Hz, ips ve g değerleri aşırı giriş seviyesi

ince hesapta indirime düşmüş fiyatına göre alınır mı?
Kronik sorunlu alınmaz. Hocam siz en son r1 proya kadar çıkmıştınız n'oldu ki.
Neyse orası beni çok ilgilendirmez. 1kya xm1r alın geçin bence. Garanti işini xm1r sitesinden falan ayarlayabiliyordunuz galiba @MuratTheFounderOfGariban bir şeyler anlattıydı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,518
Üyeler
186,742
Son üye
BEsim7753
Geri