tottlehall
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
İzin vermiyeceksin kralkimse zorbalamassa akıyor lıse
İzin vermiyeceksin kralkimse zorbalamassa akıyor lıse
okul degıstır cok mu zor
ve konuya gelirsek okulunu değiştiremiyor musun anlat bu durumu ailene
8 e geçmeden böyle düşünüyorsan liseye hiç başlama. Ya okul değiştir ya da bırak.
bölgedeki okulları araştır ve ona göre nakil yaptır
çevredeki en iyi okul anlattığım bu okul yaşadığım şehir komple bu sıkıntılı tiplerle doluokul degıstır cok mu zor
Orası öyle ama lise en güzel yıllardır bana göre.herkes için olmuyor maalesef![]()
nerde yaşıyon sıkıntısız yer yok şuan nerdeyse heryerde varçevredeki en iyi okul anlattığım bu okul yaşadığım şehir komple bu sıkıntılı tiplerle dolu
güçle ilgili bir derdim yok kavgayı pek sevmem girersemde indiririm abim küçüklüğümden beri mma eğitimi veriyor banaİzin vermiyeceksin kralGüçsüz olanla herkes uğraşır sen kafana takmıyacaksın gerekirse karşılık vereceksin. Durumu kabullenip içine atarsan eziyet gibi gelir tabi.
vallahi ne desem boş o durumu yaşayan sensin ailene durumu anlat belki bir çözüm bulurlar senin içinçevredeki en iyi okul anlattığım bu okul yaşadığım şehir komple bu sıkıntılı tiplerle dolu
türkiyede bizim bilmediğmiz bir şehirmi acaba hangi şehir acaba buçevredeki en iyi okul anlattığım bu okul yaşadığım şehir komple bu sıkıntılı tiplerle dolu
Dostum istiyosan Türkiye'nin öbür ucuna taşın. Bu tiplerle karşılaşyamacağını mı düşünüyorsun? Veya gıcık hocalarla, kötü müdürlerle, kötü arkadaşlarla. Daha küçüksün liseye geçince diyeceksin kendine ben niye okulu bırakmayı düşünmüşüm diye. Dediğim gibi Türkiye de yaşıyoruz hiç bir zaman sağlam insanlar çıkmayacak karşına.çevredeki en iyi okul anlattığım bu okul yaşadığım şehir komple bu sıkıntılı tiplerle dolu
Dostum orda ki güç kavgayla ilgili değildi aslında. Psikolojik daha çok sen kavgaya girsende kafana takacaksan, kavgaya girmiş olman bir şey ifade etmez.güçle ilgili bir derdim yok kavgayı pek sevmem girersemde indiririm abim küçüklüğümden beri mma eğitimi veriyor bana
karsılık verınce sen suclu oluyorsun ama haklısınız umursamamak gerekiyorİzin vermiyeceksin kralGüçsüz olanla herkes uğraşır sen kafana takmıyacaksın gerekirse karşılık vereceksin. Durumu kabullenip içine atarsan eziyet gibi gelir tabi.
germencik aydında babam oraya taşındığımızı duyunca gülmüştü eskiden amcamla cigaralık almaya giderlermiştürkiyede bizim bilmediğmiz bir şehirmi acaba hangi şehir acaba bu
İçine atıp psikoloji bozmaktan iyidir dostum. Gerekirse sucluda olunurkarsılık verınce sen suclu oluyorsun ama haklısınız umursamamak gerekiyor
volkan reis anlamadım çocuğunu dövmeden travma yaşatmadan büyütmek kötü birşeymibu işlerin bu duruma gelmesinde kimin parmağı varsa Allah onlar bildiği gibi yapsın yazık gençliğe şuna bak