7800x3d için soğutucu önerisi

Kanka hiç oyunlarda baktın mı derecelere nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2.5 2.8 falan o civarda verebilirim ama şu id cooling 360mm kafamı karıştırıyor
Kral valorant l3 önbelleği sömüren bir oyun bilirsin. Haliye 7800x3d yı yiyen oyunlardan.

Max 65-69 arası şu sıcak günlerde.

Macunum çok kaliteli belirteyim..

Kasam deepcool. Ch560 3x140 mm fan var önde yani hava akışım çok üst düzey benim kasada

Bende değerler bu şeklide
Boşta 46-51 seviyesi

kendimde r7 7800x3d ile phantom spirit var valorantda 75-80 derece sarası nadiren 83-84 leri görüyordu
Hmm o zaman videoyu yaz hariç başka bir mevsimde yapmış reiz. 85 i geçtiği oldu mu hiç? Ses nasıl rahatsız ediyor mu? Ayarlarınız nasıl? Belki düşük rpm de kullanıyorsunuzdue soğutamıyordur pek. Veya ilk dediğim gibidir.

Kral valorant l3 önbelleği sömüren bir oyun bilirsin. Haliye 7800x3d yı yiyen oyunlardan.

Max 65-69 arası şu sıcak günlerde.

Macunum çok kaliteli belirteyim..

Kasam deepcool. Ch560 3x140 mm fan var önde yani hava akışım çok üst düzey benim kasada

Bende değerler bu şeklide
Boşta 46-51 seviyesi
Dereceler iyimiş aslında sağolasın hocam ama işte şu id cooling kafamı karıştıryor

Hmm o zaman videoyu yaz hariç başka bir mevsimde yapmış reiz. 85 i geçtiği oldu mu hiç? Ses nasıl rahatsız ediyor mu? Ayarlarınız nasıl? Belki düşük rpm de kullanıyorsunuzdue soğutamıyordur pek. Veya ilk dediğim gibidir.
pek hatırlamıyorum ama 2000rpm civarıu çalışıyorsu herhalde, kulaklık takınca gram ses hissetmiyorum. odam sıcak soğuk diyemem ama yinede daha iyi bir soğutma performansı bekliyordum

pek hatırlamıyorum ama 2000rpm civarıu çalışıyorsu herhalde, kulaklık takınca gram ses hissetmiyorum. odam sıcak soğuk diyemem ama yinede daha iyi bir soğutma performansı bekliyordum
Hocam max 1.500rpm değilmiydi soğutucu 💀 2000rpm ne? 😱 12400f stok kullanıyorum bu arada 3000rpm lerde jet motoru var sanki dibimde ama ısılar 97-99 derece nfs de.. cs de de 88 derece...

Hocam max 1.500rpm değilmiydi soğutucu 💀 2000rpm ne? 😱 12400f stok kullanıyorum bu arada 3000rpm lerde jet motoru var sanki dibimde ama ısılar 97-99 derece nfs de.. cs de de 88 derece...
bir valoranta girip test edeyim

pardon ben ekran kartı rpm ine bakmış olabilirim

arkadaşlar bana şimdi bir yardım edin ya bu commander mı alayım pearless mı yoksa id cooling 360 mı 7800x3d için

arctic 240 da oluyor

yalnız kaldım 😢

Son düzenleme:
B650 ds3h ama daha işlemciyi almadım tüm parçalar hazır tek işlemci kaldı, şuan ddr4 kullanmaya devam ediyorum da sizin bilgilendirmelerinize göre soğutucuyu da şimdiden seçmem lazım

Hocam bu baya iyi ama kasasına sığar mı ki? Ayrıca montajı zor diyorlardı nasıl?

2.5k bütçen varsa gidip 1.8k ya thermalright phantom spirit 120 se alman en mantıklı seçenek olur. Veya 5.5k tl yap ve corsair h150 360mm rgb al. Bana sorarsan kule tipi al. Uzun kullanımlarda (6 ve 8+ saat) sıvılardaki gibi soğutamama gibi sorunları yok.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/performax-360mm-argb-pwm-sivi-sogutma-1-939tl.956016/
Dayı kasam beyaz şuan için cooler master ml360l düşünüyorum idare edeceğini düşünüyorum hem estetik olarak da iyi

arkadaşlar bana şimdi bir yardım edin ya bu commander mı alayım pearless mı yoksa id cooling 360 mı 7800x3d için

arctic 240 da oluyor

yalnız kaldım 😢
2 bütçem olsa frost commander yapıştırır geçerdim fena değil hakkını verir 2k lık sıvı soğutucudan daha iyi soğutur iddaasına da girerim

Son düzenleme:
B650 ds3h ama daha işlemciyi almadım tüm parçalar hazır tek işlemci kaldı, şuan ddr4 kullanmaya devam ediyorum da sizin bilgilendirmelerinize göre soğutucuyu da şimdiden seçmem lazım

Dayı kasam beyaz şuan için cooler master ml360l düşünüyorum idare edeceğini düşünüyorum hem estetik olarak da iyi

2 bütçem olsa frost commander yapıştırır geçerdim fena değil hakkını verir 2k lık sıvı soğutucudan daha iyi soğutur iddaasına da girerim
4k lık sıvı soğutucan da iyi hocam, 2k lık sıvı soğutucudan Burst Assassin de iyidir :)

Hocam şuan elimde

ID-COOLING SE-214-XT​

Var sence değiştirmeye değer mi, yani idare eder mi beni?
İdare eder ama kısmi ömürlük (upgrade için) Thermalright Peerless Assassin 120, Thermalright Phantom Spirit 120 SE veya Thermalright Frost Commander 140 kule tipi soğutucuları alabilirsin. Kasanın genişliği de önemli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,332
Üyeler
184,771
Son üye
MotivatedVergil
Geri