dota2 mi lol mü hangisine başlamalıyım ?

bnefatigh

80+
Reaksiyon skoru
15
arkadaşlar selam başlıkta gördüğünüz gibi sorum ama bir sıkıntı var ben hiç moba türünde oyun oynamadım :D şu an bi mlbb oynuyom o kadar bide dota karmaşık ve ruslar var diyolar sizce hangisi

he bide lost ark indirdim nasıl ?:)

arkadaşlar selam başlıkta gördüğünüz gibi sorum ama bir sıkıntı var ben hiç moba türünde oyun oynamadım :D şu an bi mlbb oynuyom o kadar bide dota karmaşık ve ruslar var diyolar sizce hangisi

Deadlock başla moba sayılır lol bitti sayılır şahsen ara ara giriyorum fakat oyuncu kitlesi çok berbat dil din ırk adamlar ne varsa sövüyorlar gereksiz

• Beğen
Reaksiyonlar: docc
Sakin öyle bir hata yapayım deme

Moba sıkıntılı bir tür en basitini anlamak bile 300-400 saat emek demek. Bence en baştan geri dön. Hayatını karartma.

hocam bazı oyunlara bağımlı oldum bir tane daha eklense bir şey olmaz
Dota sıkıntı oyun hocam, deadlocku ben beğenmedim pek. lolün de kanser kitlesi. Gene de lolü tercih ederdim ama daha basit daha casual oynanılabilir bir oyun.

Başlama dostum. Tek maç 30 dakikanı alıyor. Biraz ciddiye alıp rank kasmaya çalışırsan kolsus insanlar ile bir ileri bir geri gidersin harcadığın zamana değmez.
Hikayeli oyna, strateji oyna, simülasyon oyna.
Mlbb severiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,288
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri