Technopat Türkçe Kursu

Ooohh, rezil olmak ne güzelmiş be, sigara içiyorum!
D41EEE05-69E8-4AA1-AC3B-F1653A9115C2.jpeg

Ney?Böyle bir klup mu vardı?Niye çağırmadınız?

Hem Technopat hem DA kullanıcısıyım onlar da size aynı şeyi diyor sizler de ona. Bu arada kalitesiz demeyin gayet kaliteli ve yaş en az 14. Orada büyükler var ve yazım kuralları kaliteyi arttıran şeyler. Buraya alıştığınız için lütfen oraya laf etmeyin. Ben burada azıcık hafife alıyorum ama Technopatta dikkat ediyorum. Bu forumun da o forumun da eksi artı şeyleri var. Mesela Technopatta bazı moderatörler kanser aynı şekilde bazı üyeler de ama burada da tema yok, bazı kanser kitle oluyor,moderatörler az.

Adamların raconu da bu işte kardeşim. Beğenmiyorsan kullanma olur biter. Ben iki forumu da kullanan biriyim. İki forumda da yazılarıma dikkat etmeye, Türkçe'mize uygun yazmaya çalışıyorum. Kendi dilini doğru yazamayan biri olmamalı. Bazen bu forumda görüyorum adamlar 2 cümleyi bir araya getiremiyor. Technopat Sosyal ciddi bir forum olduğu için bu konuda hassas. Ben burası ciddi değil demiyorum yanlış anlaşılmasın. Ama Technopat Sosyal'de burdaki gibi yazım hataları olsaydı birçok kişi rahatsız olurdu.

Geri