önerebilirmisin daha iyisini bulamadımfena değilde daha iyi klavyeler var
ayarlayamıyon bu arada bozuluyor uygulama ansi düzen için sendeki klavye iso o uygulamadan ayar yapınca bazı tuşlar çalışmıyorönerebilirmisin daha iyisini bulamadım
istediğin gibi her tuşu ayrı renk ayarlıyon
switch ler değişiyo
garantili başka bulamadım
ama evet bu fiyatta alınabilirönerebilirmisin daha iyisini bulamadım
istediğin gibi her tuşu ayrı renk ayarlıyon
switch ler değişiyo
garantili başka bulamadım
peki saydığım özellikler olan başka klavye önerirmisinayarlayamıyon bu arada bozuluyor uygulama ansi düzen için sendeki klavye iso o uygulamadan ayar yapınca bazı tuşlar çalışmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama evet bu fiyatta alınabilir
peki saydığım özellikler olan başka klavye önerirmisin
sürekli klavye değişen biri değilim uzun süreli kullanım için alcam 1 tuşun switch bozuldu die değiştirmek de istemiyomdareu vardı hotswap yok sadece
k617 al o zamansürekli klavye değişen biri değilim uzun süreli kullanım için alcam 1 tuşun switch bozuldu die değiştirmek de istemiyom
amazonda geeky g61 vardı onud aalsürekli klavye değişen biri değilim uzun süreli kullanım için alcam 1 tuşun switch bozuldu die değiştirmek de istemiyom
tamam teşekkürk617 al o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
amazonda geeky g61 vardı onud aal
Ek871GTR alabilir 5 pin hot-swap piyasadaki çoğu switch ile uyumlu. 1000 TL'ye bulabileceğin en iyi klavye diyebilirim.dareu vardı hotswap yok sadece
evet bunu alg ecEk871GTR alabilir 5 pin hot-swap o piyasadaki çoğu switch ile uyumlu.
![]()
Arama: "ek871gtr" için 0 sonuç bulundu
Orijinal oyun konsolu ve bilgisayar aksesuarlarını sitemizden kolayca satın alabilirsiniz.shop.connectgame.com.tr
yazdığım özellikler varmı garanti felanEk871GTR alabilir 5 pin hot-swap piyasadaki çoğu switch ile uyumlu. 1000 TL'ye bulabileceğin en iyi klavye diyebilirim.
![]()
Arama: "ek871gtr" için 0 sonuç bulundu
Orijinal oyun konsolu ve bilgisayar aksesuarlarını sitemizden kolayca satın alabilirsiniz.shop.connectgame.com.tr