mionellessi
80+
Egzoz fan için hangisi daha uyumlu? Başka önerileriniz varsa alabilirim.
Arctic egzoz fan olarak fazla iş görmez diyenleri gördüm de o yüzden emin olamadım. Be Quiet fan var ona da bakıyorum.Artic daha iyi gibi bilemedim bende kasa için egzoz fanı bakıyorum biraz araştırak
Bu da güzele benziyor ama ışıkları kapatılıyor mu? RGB fan kullanamıyorum ben.![]()
ASUS TUF Gaming AF120A2R RGB Fan – Tekli Paket
www.gaming.gen.tr
Ben bunu almıştım memnunum illa ki daha iyileri de vardır.
Kasanin argb kontrolcusune bağladım ordan kapama secenegi de var. Kontrolcu yoksa emin degilim. Rgb kullanamiyosan riske girme o zamanArctic egzoz fan olarak fazla iş görmez diyenleri gördüm de o yüzden emin olamadım. Be Quiet fan var ona da bakıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu da güzele benziyor ama ışıkları kapatılıyor mu? RGB fan kullanamıyorum ben.
Asus tf120 kit olarak düşünüyorum.bende ve evet haklılar 58cfm pek iş görmezArctic egzoz fan olarak fazla iş görmez diyenleri gördüm de o yüzden emin olamadım. Be Quiet fan var ona da bakıyorum.
Bu da güzele benziyor ama ışıkları kapatılıyor mu? RGB fan kullanamıyorum ben.
Akasa Viper düşündüm ama bağlantı vidaları plastik olduğu için alasım gelmedi...Daha önce akasa Viper fan almıştım sarı yaprakları olan egzos için mükemmel di ne ses yaptı ne bozuldu.
Arctic hiç kullanmadım ama Amazon yorumları çok iyi
Be Quiet 3 watt falan enerji harcıyormuş, Arctic 1 watt. Çok zararı olur mu?sessizlige onem veriyorsaniz benim gibi be quiet alin omurluk parca zaten
Yok biz butun ev tipi sunucularda kullaniyoruzAkasa Viper düşündüm ama bağlantı vidaları plastik olduğu için alasım gelmedi...
Be Quiet 3 watt falan enerji harcıyormuş, Arctic 1 watt. Çok zararı olur mu?