Arkadaşlar 4060 ti'den RTX 4070 Super Ekran kartına geçiş yapmayı düşünüyorum bütçem 20 ile 26K arası sizce geçmye değer mi ?
İşlemcim R7 7800X3D.
Palit Dual mi?Palit 4070 Super alıyorum kanka o zaman iyi bir marka dimi ?
bütçen 26k mıydı?Palit 4070 Super alıyorum kanka o zaman iyi bir marka dimi ?
Evet iyi ama bence böyle büyük harcama yaparken değecek derecede bir şey olmalıPalit 4070 Super alıyorum kanka o zaman iyi bir marka dimi ?
Evetbütçen 26k mıydı?
Zaten RTX 4060 Ti ile 4070 Superin arasında fark çok varEvet iyi ama bence böyle büyük harcama yaparken değecek derecede bir şey olmalı
Değmez ben olsam 5000 serisine geçerdim sabredip az kaldı zaten.Arkadaşlar 4060 ti'den RTX 4070 Super Ekran kartına geçiş yapmayı düşünüyorum bütçem 20 ile 26K arası sizce geçmye değer mi ?
İşlemcim R7 7800X3D.
Maalesef bekleyemem hocam ekran kartını sattım çünkü almam lazımDeğmez ben olsam 5000 serisine geçerdim sabredip az kaldı zaten.
Taksitle alacağım için fark oluyor hocam amazondan alıcam ben paliti o yüzden peşin fiyatına 6 ay taksit yapıyor.![]()
COLORFUL iGame RTX 4070 SUPER Ultra 12GB 192Bit GDDR6X W-OC-12GB-V Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
ben galax olanı kullanıyorum sıcaklık değerleri vs gayet iyi tavsiye ederim![]()
GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X V2 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47SOM7MDABCD) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Hem GPU hem de bellek sıcaklığını izleyen fan durdurma mekanizması, gürültü ve performans arasında mükemmel bir denge sağlamak için fanları akıllıcawww.gaming.gen.tr
hocam o zaman paliti alın benim attıklarımda taksit yapılınca fiyat ciddi miktarda artıyorMaalesef bekleyemem hocam ekran kartını sattım çünkü almam lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Taksitle alacağım için fark oluyor hocam amazondan alıcam ben paliti o yüzden peşin fiyatına 6 ay taksit yapıyor.