GirayHan
80+ Platinum
kanka sus yaneyi pahalı birader ? bedavaya bal satıyorlar , ha organik değil muhtemelen fabrika imalatı birşeydir orası ayrı . ömründe hiç para verip orjinal bal almamışsın sanırım![]()
1 aydır devamlı takip ediyorum bahsettiğin fiyatta hiç olmadı hayal mı gördün ?fiyat kötü 1 hafta falan önce amazonda 1 alana 1 bedava vardı bu ve baya balda
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka sus ya
organik çam balını bu fiyata alabileceğine inanan varsa köprü var elimde zaten.neyi pahalı birader ? bedavaya bal satıyorlar , ha organik değil muhtemelen fabrika imalatı birşeydir orası ayrı . ömründe hiç para verip orjinal bal almamışsın sanırım![]()
Alayı %99 sahtekar bizim köyde tanıdığımızda var arıya şeker vermiyorum diyor kapısının önünde 15-20 çuval şeker var ..... köylüyüyemeyin şunları. gidin köylerde arıcılık yapanlardan bal alın.
1 aydır devamlı takip ediyorum bahsettiğin fiyatta hiç olmadı hayal mı gördün ?
850 gram çam balını sana 1 alana bi bedavaya verecekler aynen
organik çam balını bu fiyata alabileceğine inanan varsa köprü var elimde zaten.
market balı bu fiyatı da iyi hocam.
850 gr orjinal çam balını 900 liradan aşağı alan adam baldan anlıyorum demesin zaten bi zahmet.
köylü kurnazlarından organik bal aldığını sananlara da lafım yokşeker yemeye devam etsinler.
Bu görsel çok yardımcı oldu teşekkürler28 ağustos xD kanka çok iyi bakamamışsın ya aynı gün bu ve bir çok bal amazon balparmak store da indirime girdi 8 10 kavanoz falan aldım hatta yarısından fazlası kırık geldi para iademi yaptılar amazonla konuşmam duruyor? balın yalancısı olduk iyi mi