❌İndirim Bitti! Ps5 dijital 18.500 TL

Evet hocam gelince hangi model olduğunu yazarmisiniz bana slim model geldi şaşırdım ve daha mutlu oldum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani orası oyle ama artık birçok yerde oyunlar pahalı ve ps plus iyi bir kataloga sahip bence konsolun rahatida bir başka
valla mı 😂😂 inş bana da o piyango vurur

Ben bilgisayar alacaktımda vazgeçtim ya galiba ps5 alacam
ben de pc den vazgeçtim 3080lı sistem dizecektim ikinci elde ucuz olur diye 35 e geliyordu ve 1080p oynayacaktım ps5 alacağım şimdi 4k televizyon da var oyunları da indirimde yakaladım mı baya bir fp olacak bence bütçen şu anda varsa bu fiyatlar baya iyi kaçırma

valla mı 😂😂 inş bana da o piyango vurur
İnşallah sanada gelir ilk defa oyle bir şey oldu ama mutlaka belirt hocam merak ettim herkese mi ayni diye

slim mi cihaz bunlarda garanti işi nasıl oluyor yardımcı olur musunuz ?
Garanti ithalatçı tek farkı 1 ay iade şansın var amazon gonderdigi için onun dışında bana slim geldi ama sitede fat yazıyor belki piyango vurdu bana ondan bilmiyorum

İnşallah sanada gelir ilk defa oyle bir şey oldu ama mutlaka belirt hocam merak ettim herkese mi ayni diye

Garanti ithalatçı tek farkı 1 ay iade şansın var amazon gonderdigi için onun dışında bana slim geldi ama sitede fat yazıyor belki piyango vurdu bana ondan bilmiyorum
haa biraz kumar oynuyoruz gibi :D peki fiş nasıl oluyor aparatla mı takmak gerekiyor ?

İndirim gene başladı

Ekler

• Screenshot_20240906_194446.jpg
    Screenshot_20240906_194446.jpg
    416.9 KB · Hit: 53
Kanka bende ne zaman baksan 22 görünüyor. 3 farklı cihazdan baktım değişmiyor.

ben de pc den vazgeçtim 3080lı sistem dizecektim ikinci elde ucuz olur diye 35 e geliyordu ve 1080p oynayacaktım ps5 alacağım şimdi 4k televizyon da var oyunları da indirimde yakaladım mı baya bir fp olacak bence bütçen şu anda varsa bu fiyatlar baya iyi kaçırma
4k 30fps oynarsın ps5te oyunları

Bitmistir ozaman hocam yapacak bir şey yok

Fırsat kurdu yapıyordu indirimi ama stok bitti galiba 22.500 olarak gozukuyor fiyatları şuanda

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,331
Üyeler
189,065
Son üye
Faruk77
Geri