Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Ps5 dijital 18.500 TL

liluzivert

80+ Bronze
720 p upscale oyun soylermisin o oyunlar varsa dahi pcde bile kotu calisan oyunlardir genel olarak bak bakalim nasil calisiyor
hadi ya o kadar mı kötü
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet o kadar kötü 3050 seviyesinde bi cihaz ki bu cihaz parasına 4060 sistem geliyor

liluzivert

80+ Bronze
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım

evet o kadar kötü 3050 seviyesinde bi cihaz ki bu cihaz parasına 4060 sistem geliyor
pcde bile kötü çalışan oyun mu güldürme

Istisnalar kaideyi bozmaz dostum birkac oyun kotu diye genel performans kotu olacak diye birsey yok zaten ozel oyunlar icin konustum 2k 60 4k 30 diye ama hala. Bircok oyunda bu sekilde devam edebiliyor
kanka aynı paraya 4060 performansta skiyor

bora1907

80+

Bu oyun zaten cop bunun disinda 4060 nerde 2k 60 fps ratchet and clanck oynatiyor az mantikli dusun hocam tek oyundan bakma 4060 da 720 p oynatiyor 1080pde dlss ve framegen acinca yada 800 p ayni halt diger oyunlarda yaklasmasi daha zor

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Arif güngör

kanka ps5 konusuyoruz pc övmeye gelmişsin ne kafalar var allahım :D

bora1907

80+
pcde bile kötü çalışan oyun mu güldürme

kanka aynı paraya 4060 performansta skiyor
Rx 6600 vardi 4060 benzeri ps5 e yakin bi performans vermiyor cozunurluk 1080p duserse anca oyle veriyor sen 8gb kartla yeni oyunlari oyna bakalim 2kda

kanka ps5 konusuyoruz pc övmeye gelmişsin ne kafalar var allahım :D
Kendisi 4060 almis tatmin olmaya calisiyor muhtemelen

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Arif güngör
Rx 6600 vardi 4060 benzeri ps5 e yakin bi performans vermiyor cozunurluk 1080p duserse anca oyle veriyor sen 8gb kartla yeni oyunlari oyna bakalim 2kda

bro ben sırf akşam işten geldiğimde ayaklarımı uzatayım buz gibi kola cipsimi alıp yayıla yayıla oynayayım diye alıyorum. yoksa en kral bilgisayarı da alabilirim ama uğraşmak istemiyorum. ki zaten pro çıktığı zaman ona geçeceğim elimdekini satıp.

liluzivert

80+ Bronze

bende 4060 yokta niye yediremedin ps5in kotu oldugunu anlayamadım

bora1907

80+
bro ben sırf akşam işten geldiğimde ayaklarımı uzatayım buz gibi kola cipsimi alıp yayıla yayıla oynayayım diye alıyorum. yoksa en kral bilgisayarı da alabilirim ama uğraşmak istemiyorum. ki zaten pro çıktığı zaman ona geçeceğim elimdekini satıp.
bende pc guncelleme yerine karti satip para koyup ps5 aldim cok rahat keyifli oyunlar pcye kiyasla 4070 alirdim pcye ama pc rahat degil singleplayer oyun icin dualsense ve ozel oyunlardan zevk veriyor ayrica istersen 4090 al o oyunlari gene bekleyeceksin gta6 gene gec oynayacaksin pro cok gereksiz bu nesil bence 4k 60 fps hedefin degilse daha ps5 gucu kullanilmadi

bende 4060 yokta niye yediremedin ps5in kotu oldugunu anlayamadım

Sahte benchmark kanali kanka bu yedirdim istesem ekran karti guncellerdim ama gerek yok rdr2 guncelleme almadi ps4 pro seklinde calisiyor ne kudurdun sen be ps5 mi istiyorsun alalim mi sanada

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Arif güngör
bende pc guncelleme yerine karti satip para koyup ps5 aldim cok rahat keyifli oyunlar pcye kiyasla 4070 alirdim pcye ama pc rahat degil singleplayer oyun icin dualsense ve ozel oyunlardan zevk veriyor ayrica istersen 4090 al o oyunlari gene bekleyeceksin gta6 gene gec oynayacaksin pro cok gereksiz bu nesil bence 4k 60 fps hedefin degilse daha ps5 gucu kullanilmadi

Sahte benchmark kanali kanka bu yedirdim istesem ekran karti guncellerdim ama gerek yok rdr2 guncelleme almadi ps4 pro seklinde calisiyor ne kudurdun sen be ps5 mi istiyorsun alalim mi sanada
aynen öyle 4070 superli sistemlere bakıyordum pc'den ama sonradan farkettim ps5 alsam daha rahat edeceğim. oyunlar da indirime giriyor ps plus falan var o şekilde alacağım oyunları da. her türlü benim için iyi olacak masa başında oturmak zorunda kalmayacağım.

bora1907

80+
aynen öyle 4070 superli sistemlere bakıyordum pc'den ama sonradan farkettim ps5 alsam daha rahat edeceğim. oyunlar da indirime giriyor ps plus falan var o şekilde alacağım oyunları da. her türlü benim için iyi olacak masa başında oturmak zorunda kalmayacağım.
Evet hocam ben pcde fpse bakmaktan windows driver sorunlariyla hic ugrasmadan optimizasyonu ozurlu oyunlarda sorun yasamadan yeni oyunlari beklemeden oynamak icin ps5 aldim pcden daha zevkli arkadas kabul etmesede

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Arif güngör
Evet hocam ben pcde fpse bakmaktan windows driver sorunlariyla hic ugrasmadan optimizasyonu ozurlu oyunlarda sorun yasamadan yeni oyunlari beklemeden oynamak icin ps5 aldim pcden daha zevkli arkadas kabul etmesede
Tam onu da yazacaktım. yok driver güncellemesi cart curt hiçbiriyle uğraşmak istemiyorum artık. Umarım bir haftaya kadar almış olacağım ps5'i.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,572
Üyeler
161,093
Son üye
Furkan01.
Top Bottom