- Konu Sahibi Konu Sahibi
Birkaç gundur paylaşıyorum ama sanırsam daha bu fiyata gelmez ellerindeki stok bitti gibi en ucuz 22.500 ayni satıcidakaçırdık gene allah kahretsin
Birkaç gundur paylaşıyorum ama sanırsam daha bu fiyata gelmez ellerindeki stok bitti gibi en ucuz 22.500 ayni satıcidakaçırdık gene allah kahretsin
hocam bu çift kollu olan değil mi? Ben de 20.999 a aldım aynısını mı almışız ?Memnunum slim model yolladilar çok iyi şuan soyle bir fırsatta var bunada bak hocam https://www.amazon.com.tr/PS5-Digit...ag=se&qid=1725633833&rd=1&s=videogames&sr=1-5
Ben baska saticidan tek kollu aldım 18.500 ehocam bu çift kollu olan değil mi? Ben de 20.999 a aldım aynısını mı almışız ?
Indirim o knk cift kol hemideKaçırılmaz. 30 bine indirim diye paylaşanlar var hala.
Size de hayırlı olsun bu arada.
satıcı kim hocam kontrol eder misin aynıysa ürün temiz geldi mi bir sormak istiyorum size. şayet gerçi amazon tarafından gönderiliyor olmazsa sorun olursa 1 ayda iade hakkım mevcut şansı kaçırmak istemedim.Ben baska saticidan tek kollu aldım 18.500 e
kötü mü ben videolara baktım hiç 30 fps gibi gelmedi spider man falan4k 30fps oynarsın ps5te oyunları
baya 30fpskötü mü ben videolara baktım hiç 30 fps gibi gelmedi spider man falan
2k/60 4k 30 fps seklinde 2 mod oluyorkötü mü ben videolara baktım hiç 30 fps gibi gelmedi spider man falan
720p oynatıyor bazı oyunları 60fps olsun diyekötü mü ben videolara baktım hiç 30 fps gibi gelmedi spider man falan
Bu saticinin yorumlari cok kotuydu sanirsam genede sansini dene ben firsatkurdundan almistim iyi geldisatıcı kim hocam kontrol eder misin aynıysa ürün temiz geldi mi bir sormak istiyorum size. şayet gerçi amazon tarafından gönderiliyor olmazsa sorun olursa 1 ayda iade hakkım mevcut şansı kaçırmak istemedim.
720p upscaled oynattığı oyun var ne2ksı2k/60 4k 30 fps seklinde 2 mod oluyor
hadi ya o kadar mı kötü720p upscaled oynattığı oyun var ne2ksı
720 p upscale oyun soylermisin o oyunlar varsa dahi pcde bile kotu calisan oyunlardir genel olarak bak bakalim nasil calisiyor720p upscaled oynattığı oyun var ne2ksı