Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Ps5 dijital 18.500 TL

Amazonda 1 yildiz sayisi 5 yildizdan fazla gibiydi ama gene bakin urun iyiyse sorun yok
Ürün bugün elime ulaştı hocam. ps5 kendi kurucu biraz deforme olmuştu ama ürün sağlam paketlenmişti (kutu içeriği). ana menüde iken arkasında ki egzoz kısmından biraz fazla ısı verdiğini hissettim normal mi acaba ?

Ekler

• IMG_2691.jpeg
    IMG_2691.jpeg
    336.2 KB · Hit: 46

bora1907

80+
Ürün bugün elime ulaştı hocam. ps5 kendi kurucu biraz deforme olmuştu ama ürün sağlam paketlenmişti (kutu içeriği). ana menüde iken arkasında ki egzoz kısmından biraz fazla ısı verdiğini hissettim normal mi acaba ?
hafif bi ısınma soz konusu oluyor zaten hocam oyun açıp deneyin ama ekstrem bi ses sıcaklık yoksa normaldir her konsolda oluyor

hafif bi ısınma soz konusu oluyor zaten hocam oyun açıp deneyin ama ekstrem bi ses sıcaklık yoksa normaldir her konsolda oluyor
cod yükleniyor şuan. onda test edicem. ses sıfır düzeyde diyebiliriz. test sonrası yazıcam hocam tekrar sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam oyun esnasında power kablosundan uzaktan duyulmayan, sadece kulağımı konsola dayadığımda gelen bir cızırtı hissediyorum

Son düzenleme:

bora1907

80+
cod yükleniyor şuan. onda test edicem. ses sıfır düzeyde diyebiliriz. test sonrası yazıcam hocam tekrar sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam oyun esnasında power kablosundan uzaktan duyulmayan, sadece kulağımı konsola dayadığımda gelen bir cızırtı hissediyorum
Normal hocam bendede okadar ses oluyor monitorun dibindeyken sesler kapalıyken kulagimida yaslarsam anca ses duyuyorum okadarda olur hayırlı olsun sanada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,569
Üyeler
161,092
Son üye
hsnmmt
Top Bottom