arifgngr11
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 198
Onların galiba yeni sürümleri var bakabilir misin hangisi gelmişhocam mal geldi. düz ps5
Onların galiba yeni sürümleri var bakabilir misin hangisi gelmişhocam mal geldi. düz ps5
Cfi surumleri kutunun ustunde onu bilsek genel bi fikir olusur arkadaslardaOnların galiba yeni sürümleri var bakabilir misin hangisi gelmiş
betpa dijitalden satın almışım. biraz araştırdım bahsettiğiniz kötü yorumları göremedim açıkçası. bakalım umarım sağlam bir ürün elime ulaşırBu saticinin yorumlari cok kotuydu sanirsam genede sansini dene ben firsatkurdundan almistim iyi geldi
Amazonda 1 yildiz sayisi 5 yildizdan fazla gibiydi ama gene bakin urun iyiyse sorun yokbetpa dijitalden satın almışım. biraz araştırdım bahsettiğiniz kötü yorumları göremedim açıkçası. bakalım umarım sağlam bir ürün elime ulaşır
Ürün bugün elime ulaştı hocam. ps5 kendi kurucu biraz deforme olmuştu ama ürün sağlam paketlenmişti (kutu içeriği). ana menüde iken arkasında ki egzoz kısmından biraz fazla ısı verdiğini hissettim normal mi acaba ?Amazonda 1 yildiz sayisi 5 yildizdan fazla gibiydi ama gene bakin urun iyiyse sorun yok
hafif bi ısınma soz konusu oluyor zaten hocam oyun açıp deneyin ama ekstrem bi ses sıcaklık yoksa normaldir her konsolda oluyorÜrün bugün elime ulaştı hocam. ps5 kendi kurucu biraz deforme olmuştu ama ürün sağlam paketlenmişti (kutu içeriği). ana menüde iken arkasında ki egzoz kısmından biraz fazla ısı verdiğini hissettim normal mi acaba ?
cod yükleniyor şuan. onda test edicem. ses sıfır düzeyde diyebiliriz. test sonrası yazıcam hocam tekrar sağolunhafif bi ısınma soz konusu oluyor zaten hocam oyun açıp deneyin ama ekstrem bi ses sıcaklık yoksa normaldir her konsolda oluyor
hocam oyun esnasında power kablosundan uzaktan duyulmayan, sadece kulağımı konsola dayadığımda gelen bir cızırtı hissediyorumhafif bi ısınma soz konusu oluyor zaten hocam oyun açıp deneyin ama ekstrem bi ses sıcaklık yoksa normaldir her konsolda oluyor
Normal hocam bendede okadar ses oluyor monitorun dibindeyken sesler kapalıyken kulagimida yaslarsam anca ses duyuyorum okadarda olur hayırlı olsun sanadacod yükleniyor şuan. onda test edicem. ses sıfır düzeyde diyebiliriz. test sonrası yazıcam hocam tekrar sağolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam oyun esnasında power kablosundan uzaktan duyulmayan, sadece kulağımı konsola dayadığımda gelen bir cızırtı hissediyorum
sağolasın hocam sanadaNormal hocam bendede okadar ses oluyor monitorun dibindeyken sesler kapalıyken kulagimida yaslarsam anca ses duyuyorum okadarda olur hayırlı olsun sanada
hayırlı olsun hocam, önerim ps plus almanız ( en pahalısı) sonra tüm oyunlsrı sepete ekleyin2 gun once bende aldım şuan geldi tertemiz çok memnunum tekrardan prime ozel indirimde ihtiyacı olan hemen alsin https://www.amazon.com.tr/dp/B0BN48Z569?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
Zaten aldım hocam oynamaya başladım sağlam yapımlar yukledimhayırlı olsun hocam, önerim ps plus almanız ( en pahalısı) sonra tüm oyunlsrı sepete ekleyin