3600 tl ii olan , 4800 tl iii olan. Değmez gibi kasaya sığacak mı onuda bilmiyorum bakalım,280 de iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İii ile arasında 5-6 derece falan oynuyor diye biliyorum aradaki fiyat farkı fazlaysa ii al ii kaliteli zaten artic 6 sene veya 7 sene garanti veriyordu
Değmez ii al bide kasa modeli at bakalım3600 tl ii olan , 4800 tl iii olan. Değmez gibi kasaya sığacak mı onuda bilmiyorum bakalım
Zaten sığmazsa eğer 240 a düşücem iade edip. Ama 240 almaktansa hava alabilirim aynı fiyat çünkü 280 ile.Aynı işlemcide Arctic 240mm kullanıyorum yeterli geliyor , 1 yıldır herhangi bir problem yaşatmadı
iii de güzel duruyor ama evet. Bitfenix fang kasa modeliDeğmez ii al bide kasa modeli at bakalım
Metre ile üst paneli kaç kaç cm diye dıştan ve içtenZaten sığmazsa eğer 240 a düşücem iade edip. Ama 240 almaktansa hava alabilirim aynı fiyat çünkü 280 ile.
iii de güzel duruyor ama evet. Bitfenix fang kasa modeli
Olabilir bi dene hiç sökmeden sadece oturt çizmeden olmazsa iade et280mm destekliyor yazıyor ama anakartta pcb soğtucu yok üst kısımda o yüzden sığabilir.
Hava soğutma diyecem ama oda kötü duruyo ciddenaynen öyle yapacağım yoksa low profile bi soğutucu bakmak gerekecek
Al en kötü denersinmuhtemelen sığar ya güveniyorum ben![]()