EmirhanBayramFK
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 923
Başlıkta belirttiğim gibi İphone 16 pro E-Sim alarak 4+4 8 ay kullanmak istiyorum. Geri kalan 4 ay ip11 ile devam edeceğim. Sizce hala mantıklı mı ?
Sebebi nedirDeğil
Direk ip11 kullan niye 16 karoştırıyon anlamadımSebebi nedir
Direk ip11 kullan niye 16 karoştırıyon anlamadım
konu sahibi ne soruyor sen ne cevap veriyorsunDirek ip11 kullan niye 16 karoştırıyon anlamadım
Servis işini pek takmıyorum hocam çok uçuk bir şey olmadıktan sonra zaten bu iphonelar ilk iki 2 yıl sıkıntı çıkarmıyor. Esimli cihaz her halürkarda 4+4 4 ay normal sim 4 ay e sim ile kullanılabiliyor diye biliyorum. 8 ay yeterli şuan için yıl başından sonra sıfırlanıyorsa problem yok.dediğiniz gibi de yapılabilir bu sene geçici kayıt açıldı 15 pro maxi uzattırdım o tarz bi işlem de yapabilirsiniz garanti servis işini kafaya takmıyorsanız yurtdışı her cihaz alınır
Bende öyle düşünüyorum hocam eywEn güncel cihazı yurtdışından almak hiçbir zaman mantıksız olmaz.
Hocam iPhone lerde mesela 8 ayınız bitti diyelim, kendi sim kartınızı başka herhangi(Türkiye kayıtlı) bir telefona takınca çalışıyor mu? Yoksa 2. Hat mı kullanmak gerekiyor? Asıl sorum şu. Hat mı kapanıyor, telefon mu?Servis işini pek takmıyorum hocam çok uçuk bir şey olmadıktan sonra zaten bu iphonelar ilk iki 2 yıl sıkıntı çıkarmıyor. Esimli cihaz her halürkarda 4+4 4 ay normal sim 4 ay e sim ile kullanılabiliyor diye biliyorum. 8 ay yeterli şuan için yıl başından sonra sıfırlanıyorsa problem yok.
Bende öyle düşünüyorum hocam eyw
Hocam iPhone lerde mesela 8 ayınız bitti diyelim, kendi sim kartınızı başka herhangi(Türkiye kayıtlı) bir telefona takınca çalışıyor mu? Yoksa 2. Hat mı kullanmak gerekiyor? Asıl sorum şu. Hat mı kapanıyor, telefon mu?
2. Sorum
Hat kapandıktan sonra kaçak telefon kullanmaya devam ediliyor değil mi? Sadece hat kısıtlanıyor.
Kayıt ücretlerini arttırıyorlar süreleri düşürüyorlar şuan için umarım kaldırmazlar yoksa ülkede kayıtsız telefon kullanımı bir hayli yüksekolabilir ama belki 4+4 kaldırabilir. Yasakları seviyorlar