Neler Yeni

Öneri İphone 16 pro hala Gürcistandan alınır mı ?

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Başlıkta belirttiğim gibi İphone 16 pro E-Sim alarak 4+4 8 ay kullanmak istiyorum. Geri kalan 4 ay ip11 ile devam edeceğim. Sizce hala mantıklı mı ?

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleme desteği kesildi, yükseltmek istiyorum, günü çıkarmıyor güncellemelerden sonra.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Direk ip11 kullan niye 16 karoştırıyon anlamadım

Değiştirmek istemem olay değil mantıklı mı mantıksız mı almak hala onu soruyorum. Yakın zamanda gidip alan varsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Fikri Erdem Akpunar
Steam
mısgalı
Discord
mısgalı#9472
dediğiniz gibi de yapılabilir bu sene geçici kayıt açıldı 15 pro maxi uzattırdım o tarz bi işlem de yapabilirsiniz garanti servis işini kafaya takmıyorsanız yurtdışı her cihaz alınır

şahin doğan

80+ Platinum
En güncel cihazı yurtdışından almak hiçbir zaman mantıksız olmaz.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dediğiniz gibi de yapılabilir bu sene geçici kayıt açıldı 15 pro maxi uzattırdım o tarz bi işlem de yapabilirsiniz garanti servis işini kafaya takmıyorsanız yurtdışı her cihaz alınır
Servis işini pek takmıyorum hocam çok uçuk bir şey olmadıktan sonra zaten bu iphonelar ilk iki 2 yıl sıkıntı çıkarmıyor. Esimli cihaz her halürkarda 4+4 4 ay normal sim 4 ay e sim ile kullanılabiliyor diye biliyorum. 8 ay yeterli şuan için yıl başından sonra sıfırlanıyorsa problem yok.
En güncel cihazı yurtdışından almak hiçbir zaman mantıksız olmaz.
Bende öyle düşünüyorum hocam eyw

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Tufan
Servis işini pek takmıyorum hocam çok uçuk bir şey olmadıktan sonra zaten bu iphonelar ilk iki 2 yıl sıkıntı çıkarmıyor. Esimli cihaz her halürkarda 4+4 4 ay normal sim 4 ay e sim ile kullanılabiliyor diye biliyorum. 8 ay yeterli şuan için yıl başından sonra sıfırlanıyorsa problem yok.

Bende öyle düşünüyorum hocam eyw
Hocam iPhone lerde mesela 8 ayınız bitti diyelim, kendi sim kartınızı başka herhangi(Türkiye kayıtlı) bir telefona takınca çalışıyor mu? Yoksa 2. Hat mı kullanmak gerekiyor? Asıl sorum şu. Hat mı kapanıyor, telefon mu?
2. Sorum
Hat kapandıktan sonra kaçak telefon kullanmaya devam ediliyor değil mi? Sadece hat kısıtlanıyor.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Hat kapanmıyor sim1 yuvası için verilen 1 yıl içerisinde kayıt ettirmeden kullanabileceğin 4 ay süre doluyor. Aynı hattın e-sim özelliği olması yetiyor diye biliyorum diğer 4 ay içinde. 8 ay sonunda cihaz sim kartı görmüyor yıl başında tekrar sıfırlanıyor diye biliyorum. Farklı sim taksanda olmuyor

Hocam iPhone lerde mesela 8 ayınız bitti diyelim, kendi sim kartınızı başka herhangi(Türkiye kayıtlı) bir telefona takınca çalışıyor mu? Yoksa 2. Hat mı kullanmak gerekiyor? Asıl sorum şu. Hat mı kapanıyor, telefon mu?
2. Sorum
Hat kapandıktan sonra kaçak telefon kullanmaya devam ediliyor değil mi? Sadece hat kısıtlanıyor.

Sazkara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Sazkara
olabilir ama belki 4+4 kaldırabilir. Yasakları seviyorlar

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
olabilir ama belki 4+4 kaldırabilir. Yasakları seviyorlar
Kayıt ücretlerini arttırıyorlar süreleri düşürüyorlar şuan için umarım kaldırmazlar yoksa ülkede kayıtsız telefon kullanımı bir hayli yüksek

Top Bottom