Nothing Phone 2 alınır mı?

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,449
Almayacağım sadece bilgi almak istiyorum incelemeleri falan güzeldi tasarımı da hoşuma gitti bilgisi olan nasıl bir telefon anlatabilir mi?
Günlük kullanım ve (hobi olarak) fotoğrafçılık için kullanılır mı?

Son düzenleme:
Her yönden belli bir kaliteyi sunuyor. Kamera, ekran, performans vs vs. Tabi bu fiyatta daha iyilerini de bulursun ama genel toplamda yazılımı da işin içine katınca başarılı.

Her yönden belli bir kaliteyi sunuyor. Kamera, ekran, performans vs vs. Tabi bu fiyatta daha iyilerini de bulursun ama genel toplamda yazılımı da işin içine katınca başarılı.
Bu fiyattaki alternatifleri ile çok fark var mı?

Dün (1) modelini kardeşim için sipariş verdim ,bence alınır

Başarılı bir cihaz. Düz 1 asla alınmaz bence çok pahalı ama 2 ve 2a alınabilir.

1 ve 2 modelleri donanım ve yazılım açısından çok güzel olsalar da batarya süreleri pek başarılı değil. 2a modelleri ise batarya konusunda başarılı ama güçlü cihazlar değil. İkisini harmanlayıp çıkartacağı bir modeli bekliyorum bende.

1 ve 2 modelleri donanım ve yazılım açısından çok güzel olsalar da batarya süreleri pek başarılı değil. 2a modelleri ise batarya konusunda başarılı ama güçlü cihazlar değil. İkisini harmanlayıp çıkartacağı bir modeli bekliyorum bende.
Ben başarılı diye hatırlıyorum bataryası, gündelik kullanım da sorun olacak kadar kötü mü?

Ben başarılı diye hatırlıyorum bataryası, gündelik kullanım da sorun olacak kadar kötü mü?

Gündelik kullanımda sorun çıkartacağını sanmıyorum ama en azından bana yeterli değil diyeyim. (y)

Kalite anlamında mükemmel ama her konuda en iyisi değil en de gelisin yapmışlar. Fiyatına göre ihtiyacınıza daha iyisi bulunur. 778G yerine daha iyi işlemci veya kamerasını ekranı daha iyi cihaz bulunur. Bu cihazda her şeyi orta şekerli güzel yapıp birleştirmişler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,505
Üyeler
188,432
Son üye
hizliarsiv
Geri