@GirayHan Bence bı ustaya götürüp sormalısınız
ayaklık müşüründe sorun olabilir ( Düşük ihtimal )@GirayHan Bence bı ustaya götürüp sormalısınız
ayaklık müşüründe sorun olabilir ( Düşük ihtimal )
fren müşüründe sorun olabilir. ( Orta ihtimal )
debriyaj müşüründe sorun olabilir. ( Yüksel ihtimal )
debriyaj manetine giren müşürü elle kontrol daha sonra bu üç münşüre de wd-40 uygulayıp tekrar deneyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
r
ayaklık müşüründe sorun olabilir ( Düşük ihtimal )
debriyaj manetine giren müşürü elle kontrol daha sonra bu üç münşüre de wd-40 uygulayıp tekrar deneyin.
Hocam merhaba bı soru sorabilirmiyimayaklık müşüründe sorun olabilir ( Düşük ihtimal )
sorun hocamHocam merhaba bı soru sorabilirmiyim
Hocam MT 125 Yamaha ve aroranin farkı ne Arora özelliklerinde tank kapasitesi 23lt diyor depo kapasitesi daha az diyor farkları ne birde arora MT 125 ne kadarsorun hocam
80k cıvarı arora ama yamaha hersey olarak ıyı yonlu ama parca fıyatı ucuz degıl 23 lt olacagını sanmam r1 de bile 17 litreHocam MT 125 Yamaha ve aroranin farkı ne Arora özelliklerinde tank kapasitesi 23lt diyor depo kapasitesi daha az diyor farkları ne birde arora MT 125 ne kadar
gıdersınız yakıt tuketımını bılmıyorumHocam MT 125 Yamaha ve aroranin farkı ne Arora özelliklerinde tank kapasitesi 23lt diyor depo kapasitesi daha az diyor farkları ne birde arora MT 125 ne kadar
Uzun yola gidilirmi 50/100 km Lik Arora ile nasıl yakıt tüketimi
Anladım hocam Yamaha ne kadar birde tvs mi Arora MT mi sizce80k cıvarı arora ama yamaha hersey olarak ıyı yonlu ama parca fıyatı ucuz degıl 23 lt olacagını sanmam r1 de bile 17 litre
gıdersınız yakıt tuketımını bılmıyorum
tvs alınabılıyorsa ıkıncı el bakarsanız ns 125 mt serısı sıfır pahalı 200k bısey eskı kasalarıda 30 40 k kılometrede arora cınlı uzak durunAnladım hocam Yamaha ne kadar birde tvs mi Arora MT mi sizce
Hocam sıfır alcamda her türlü 120k falan en fazla bütçem 125 CC için tvs 125 likle Arora buldum niye cinli dediniz kitvs alınabılıyorsa ıkıncı el bakarsanız ns 125 mt serısı sıfır pahalı 200k bısey eskı kasalarıda 30 40 k kılometrede arora cınlı uzak durun
dılınız yanabılır yedek parca sıkıntısı var eger ehlıyetınız yuksekse ns 200 bakın ıkıncı elde 120 k cıvarıysaHocam sıfır alcamda her türlü 120k falan en fazla bütçem 125 CC için tvs 125 likle Arora buldum niye cinli dediniz ki
Yok hocam maalesef 125 lik ehliyet diliniz yanabilir derken neyi kastettiniz anlamadımdılınız yanabılır yedek parca sıkıntısı var eger ehlıyetınız yuksekse ns 200 bakın ıkıncı elde 120 k cıvarıysa