KYLORIN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,130
sıvı soğutucuya gerek yokİşlemcini yeterince soğutamıyorsun. En az 240mm sıvı soğutucu takman gerekiyor.
sıvı soğutucuya gerek yokİşlemcini yeterince soğutamıyorsun. En az 240mm sıvı soğutucu takman gerekiyor.
80 derece gayet normal sadece kule tipi normal bir soğutucu işini fazlasıyla görürİşlemcini yeterince soğutamıyorsun. En az 240mm sıvı soğutucu takman gerekiyor.
Hangi oyunu oynarken bu kadar ısınıyoren kaliteli termal macunu kullanıyorum i5 12400f nasıl bu kadar ısınabilir ki hocam
AMD daha az ısındığından dolayı olabilir. Soğutucu değiştirerek çozebilirsinizhocam ama amd'de böyle bir sorun yaşamıyordum
forza horizon 4 de hocamHangi oyunu oynarken bu kadar ısınıyor
hayır yani hocam önceki işlemcimde 80in üstünü görüyordu ama böyle sorun çıkarmıyorduAMD daha az ısındığından dolayı olabilir. Soğutucu değiştirerek çozebilirsiniz
Amd intel gibi yıllardır 10nm üretmiyor çünkü.Daha düşük üretim süreçleri sayesinde daha düşük güç tüketerek aynı performansı verebiliyor.Bu da sıcaklıklara yansıyor haliyle.hocam ama amd'de böyle bir sorun yaşamıyordum
yani soğutucu mu değiştirmem gerekAmd intel gibi yıllardır 10nm üretmiyor çünkü.Daha düşük üretim süreçleri sayesinde daha düşük güç tüketerek aynı performansı verebiliyor.Bu da sıcaklıklara yansıyor haliyle.
ses olayı oyun oynarken bu kadar rahatsız edeceğini sanmıyorumforza horizon 4 de hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hayır yani hocam önceki işlemcimde 80in üstünü görüyordu ama böyle sorun çıkarmıyordu
bendede aynı işlemci varnerden biliyorsun daha önce duydun mu sesi
aynenstok fanla mı kullanıyorsun