Yeni aldığım iPhone 13 sorunlar

shnnq

80+
Reaksiyon skoru
33
Telefonu 1 gün önce aldım ve nedense kişilere girdiğimde bir kişinin üstüne basınca ara kısmı yok o olmadığı için Siri’den arıyorum ve sesim bazen karşıya gitmiyor neden sorun nedir telefonu dün güncelledim.

Ekler

• IMG_0271.jpeg
    IMG_0271.jpeg
    794.4 KB · Hit: 59
Telefonu 1 gün önce aldım ve nedense kişilere girdiğimde bir kişinin üstüne basınca ara kısmı yok o olmadığı için Siri’den arıyorum ve sesim bazen karşıya gitmiyor neden sorun nedir telefonu dün güncelledim.
cihaz yurt icimidir hocam

Bence sıfırdan tekrar kurun ilk defa görüyorum böyle bir hata yazılımsal büyüm ihtimalle

ios 18 beta falanmı kurdunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam apple sürümü ile alakalı oldugunu düsünüyorum ben
Telefon dün aldığımda ios 16 y idi 17.6.1 kurdum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefon dün aldığımda ios 16 y idi 17.6.1 kurdum
Bazen konuşurken karşıya ses gitmiyor

numaraların sim'de kayıtlı değilmiş. Eskiden ios kullandıysan o isimleri aktarmış sadece.
tek tek ekleme yapman lazım numaraları.

numaraların sim'de kayıtlı değilmiş. Eskiden ios kullandıysan o isimleri aktarmış sadece.
tek tek ekleme yapman lazım numaraları.
direk telefonu kurarken iosa aktar deyince herşeyi aktramıyormuydu ? benmi yanlis biliyorum

direk telefonu kurarken iosa aktar deyince herşeyi aktramıyormuydu ? benmi yanlis biliyorum
bende simde olmayan bazı numaraları aktarmamıştı arkadaşın dediği gibi görünüyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,824
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri