cihaz yurt icimidir hocamTelefonu 1 gün önce aldım ve nedense kişilere girdiğimde bir kişinin üstüne basınca ara kısmı yok o olmadığı için Siri’den arıyorum ve sesim bazen karşıya gitmiyor neden sorun nedir telefonu dün güncelledim.
Evetcihaz yurt icimidir hocam
Bence sıfırdan tekrar kurun ilk defa görüyorum böyle bir hata yazılımsal büyüm ihtimalleTelefonu 1 gün önce aldım ve nedense kişilere girdiğimde bir kişinin üstüne basınca ara kısmı yok o olmadığı için Siri’den arıyorum ve sesim bazen karşıya gitmiyor neden sorun nedir telefonu dün güncelledim.
ios 18 beta falanmı kurdunuz
hocam apple sürümü ile alakalı oldugunu düsünüyorum benBence sıfırdan tekrar kurun ilk defa görüyorum böyle bir hata yazılımsal büyüm ihtimalle
Telefon dün aldığımda ios 16 y idi 17.6.1 kurdumios 18 beta falanmı kurdunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam apple sürümü ile alakalı oldugunu düsünüyorum ben
Bazen konuşurken karşıya ses gitmiyorTelefon dün aldığımda ios 16 y idi 17.6.1 kurdum
direk telefonu kurarken iosa aktar deyince herşeyi aktramıyormuydu ? benmi yanlis biliyorumnumaraların sim'de kayıtlı değilmiş. Eskiden ios kullandıysan o isimleri aktarmış sadece.
tek tek ekleme yapman lazım numaraları.
bende simde olmayan bazı numaraları aktarmamıştı arkadaşın dediği gibi görünüyordu.direk telefonu kurarken iosa aktar deyince herşeyi aktramıyormuydu ? benmi yanlis biliyorum