Agony__Angel
80+
- Reaksiyon skoru
- 63
Mikrofon dışında ses kalitesi nasıl hocamGalaxy buds 2 kullanan biri olarak öneriyorum Samsung telefonunuz yoksa alinmaz. Mikrofon kalitesi de aşırı rezalet
Mikrofon dışında ses kalitesi nasıl hocamGalaxy buds 2 kullanan biri olarak öneriyorum Samsung telefonunuz yoksa alinmaz. Mikrofon kalitesi de aşırı rezalet
Evet codec farkındanSamsung telefonlarda performans farkı mı oluyor
Ses kalitesi gayet iyi diyorlar.Mikrofon dışında ses kalitesi nasıl hocam
dolby atmos ne oluyor hocamcuma günü aldım ben de bu ürünü. S24 ultra ile bağlandım kulaklıklara dolby atmos ve kulaklığın uygulamasından ayarlarını yaptıktan sonra çok iyi oldu direkt bu fiyata alınır samsung telefonu olan varsa kaçırmasın bence.
++1k ya alınır beyler yumulun
çektim bir tane1k ya alınır beyler yumulun
h.o dostumçektim bir tane
benim bildiğim samsung telefonlarda olan bir özellik ses kalitesini vs özelleştirebiliyorsun aynı uygulama pc üzerinden de mevcut bence kullanılması gerekilen bir özellikben siyah olandan çektim bir tane arkadaşlar bakalım nasıl bir şey gelecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dolby atmos ne oluyor hocam
saat telefon kulaklık set olmuş oldu bu ürünle ekosistem tamamlanıyor gelince deneyeyim o özelliği teşekkürler bilgi içinbenim bildiğim samsung telefonlarda olan bir özellik ses kalitesini vs özelleştirebiliyorsun aynı uygulama pc üzerinden de mevcut bence kullanılması gerekilen bir özellik
Rica ederim hocam.saat telefon kulaklık set olmuş oldu bu ürünle ekosistem tamamlanıyor gelince deneyeyim o özelliği teşekkürler bilgi için
s23 var cekeyımmı bır tanebenim bildiğim samsung telefonlarda olan bir özellik ses kalitesini vs özelleştirebiliyorsun aynı uygulama pc üzerinden de mevcut bence kullanılması gerekilen bir özellik
saat ne warsaat telefon kulaklık set olmuş oldu bu ürünle ekosistem tamamlanıyor gelince deneyeyim o özelliği teşekkürler bilgi için