Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥SAMSUNG Galaxy Buds FE 999,99🔥

schilbS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Barış Uğur Acar
cuma günü aldım ben de bu ürünü. S24 ultra ile bağlandım kulaklıklara dolby atmos ve kulaklığın uygulamasından ayarlarını yaptıktan sonra çok iyi oldu direkt bu fiyata alınır samsung telefonu olan varsa kaçırmasın bence.

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Emir
ben siyah olandan çektim bir tane arkadaşlar bakalım nasıl bir şey gelecek
Mesaj otomatik birleştirildi:

cuma günü aldım ben de bu ürünü. S24 ultra ile bağlandım kulaklıklara dolby atmos ve kulaklığın uygulamasından ayarlarını yaptıktan sonra çok iyi oldu direkt bu fiyata alınır samsung telefonu olan varsa kaçırmasın bence.
dolby atmos ne oluyor hocam

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
777
İsim
Ömer Aslan
1k ya alınır beyler yumulun

schilbS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Barış Uğur Acar
ben siyah olandan çektim bir tane arkadaşlar bakalım nasıl bir şey gelecek

dolby atmos ne oluyor hocam
benim bildiğim samsung telefonlarda olan bir özellik ses kalitesini vs özelleştirebiliyorsun aynı uygulama pc üzerinden de mevcut bence kullanılması gerekilen bir özellik

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Emir
benim bildiğim samsung telefonlarda olan bir özellik ses kalitesini vs özelleştirebiliyorsun aynı uygulama pc üzerinden de mevcut bence kullanılması gerekilen bir özellik
saat telefon kulaklık set olmuş oldu bu ürünle ekosistem tamamlanıyor gelince deneyeyim o özelliği teşekkürler bilgi için

fatihdrk66

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Fatih Durak

Palo DAYI 👑

80+ Gold
s23 var cekeyımmı bır tane

saat telefon kulaklık set olmuş oldu bu ürünle ekosistem tamamlanıyor gelince deneyeyim o özelliği teşekkürler bilgi için
saat ne war

Top Bottom