Samsung M34 5G Alınır mı?

chèvre

80+
Reaksiyon skoru
46
Sorum başlıktaki gibi Samsung M34 5G alınır mı? Oyun oynayacağım oynayacağım en ağır oyun muhtemelen FC 24 olacak A34 önermeyin param olsa alacağım zaten :D.

Sorum başlıktaki gibi Samsung M34 5G alınır mı? Oyun oynayacağım oynayacağım en ağır oyun muhtemelen FC 24 olacak A34 önermeyin param olsa alacağım zaten :D.
9K altı bütçede alınabilecek en iyi cihazlardan biri M34. Tek sıkıntısı 6GB RAM geleceğe dönük değil ama gündelik kullanım ve ağır olmayan oyunlarda yeterli olacaktır.

xiaomi sevmesemde 10a note 12 pro almak çok daha mantıklı

Bende var. Oyun oynayan biri değilim ama senin için deneyebilirim fc24. Bana birkaç saat ver. Dönüş yapacağım.

Bu fiyata super amodel, 120hz yenileme, 6000 batarya, ve 2028'e kadar güncelleme alması müthiş.

Öğrenci indirimine giriyorsa hala almak çok mantıklı bence. Ben öyle a34 aldım gayet güzel telefon

Geri