kanka bunlar zaten birbirine endeksli
kanka bunlar zaten birbirine endeksli
Peki. Peki ham altın alınabiliyor mu? Sıfır işçilik sadece toprağı temizlenmiş haliyle. O şekilde değeri var mıdır?aslında şunu demek istedim az işlenmiş derken kolye bileklik tarzı şeyler işçilik oluyor. Şimdi çok abartı kolyeler oluyor çok işçilik gerektiren .işlenmiş derken onu kastettim. Daha sade çok desenli mesenli olmayan bir kolye veya bileklik olabilir bileklik daha iyi olabilir hatta daha sadesini bulabilirsiniz. Kolyelerde bilekliklerde farklı madenler de kullanılıyor ama işçilik artarsa onların oranları artıyor mu emin olmadığım için bence daha sadesi daha iyidir. Ha çok da heveslenmem kolyeye bilekliğe derse direkt gram altın daha iyi. Full gram altın alsın o durumda . Çeyrek falan almasın
yok ya ham altını ne yapıcan zaten saflık oranları çok yüksek oluyor altınların onu alabiliyor musun bilgim yok ama aradığına değmez emin olPeki. Peki ham altın alınabiliyor mu? Sıfır işçilik sadece toprağı temizlenmiş haliyle. O şekilde değeri var mıdır?
bilgim yok onun hakkında biz yıllardır borc verirsek cumhuriyetle veririz borc alırsak cumhuriyetle alırız alırken satarken değer kaybetmez kenara kaldır durur yani en temizi ceyrek yarım tam cumhuriyettirPeki. Peki ham altın alınabiliyor mu? Sıfır işçilik sadece toprağı temizlenmiş haliyle. O şekilde değeri var mıdır?
kırmızıya11. sınıf öğrencisi aile evinde. Harçlıklarını neredeyse hiç harcamaz cüzdana atar. Aylık 1500 tl burs parası geliyor. Parası oturduğu yerden değerini kaybedince üzülmüş. Zaten aile evinde yaşıyor. "Anneannesi git bilezik al" demiş bu çocuğa. Çocuk çok gelenekçi bulmuş ve emin olamamış. Acaba başkaları da az çok bunlarla ilgilenmiş diye forumda konu açmak istemiş. Bu çocuk ne yapsın. "Sen bir şey bilmezsin daha reşit bile değilsin" deyip altın al mı demeli yoksa bu çocukta bir şey öğrenebilir mi? Öğrenebilirse nereden öğrenmeli?
emtiyaya çevir
Yaw şu forumu psikolojiye bayılıyom ya.@Realhas the Great Sweet bonanza oynasın mı
Borsaya soğuk bakmıyorum. Dayım bir ara bu işlerle geçiniyordu. Hatta battı birkaç hafta bizim evde kaldı. Az daha karısıyla boşanacaktı. Sonra hacı daha geçen yıl passat aldı. Ben o zamandan beri bu borsada değişik şeylerin döndüğünü düşünüyorum.Babam öğretmen olmasına rağmen cimri adamın tekiydi cebinden aldığım paraları biriktirerek önce pasaportumu aldım ondan sonra ilk yurtdışı seyahatine gittim 5 gün kaldım geri döndüm. Para biriktirmek çok iyi alışkanlık bu huyundan asla vazgeçmesin. Ben şuan çalışıyorum ama yine de babamın cimriliğinden bende tutumlu biri oldum. Altına veya dolara çevirsin yoksa o paranın değeri günden güne erir. Kripto borsacılığa asla bulaşmayın.
Bir fırsat kaçar başka bir fırsat gelir. Kaybeden insan yoktur, karamsar insan vardır ve herkes kendi ışığını kendisi bulur. Piyasaları öğrenmenin en etkili yolu, kendin piyasaları araştır, borsaya bak, altına bak, paritelere bak açık hesabın varmış gibi tahminlerde bulun, bunları gözetle. En sonunda kalbinin sesini dinleyerek ufak ufak işlemler yapmaya başlayabilirsin.11. sınıf öğrencisi aile evinde. Harçlıklarını neredeyse hiç harcamaz cüzdana atar. Aylık 1500 tl burs parası geliyor. Parası oturduğu yerden değerini kaybedince üzülmüş. Zaten aile evinde yaşıyor. "Anneannesi git bilezik al" demiş bu çocuğa. Çocuk çok gelenekçi bulmuş ve emin olamamış. Acaba başkaları da az çok bunlarla ilgilenmiş diye forumda konu açmak istemiş. Bu çocuk ne yapsın. "Sen bir şey bilmezsin daha reşit bile değilsin" deyip altın al mı demeli yoksa bu çocukta bir şey öğrenebilir mi? Öğrenebilirse nereden öğrenmeli?
Oynasın ama meritking gibi sitelere bulaşmasın@Realhas the Great Sweet bonanza oynasın mı