Wraith e-sports mağduriyeti

Şikayetvar'da bu sorunu yaşayan birçok kişi gördüm zaten. Kronik bir sorun olabileceğini tahmin etmiştim. Sorun, farenin sürekli bağlantısının kopması. Ne yaptıysam, ne driver güncellemesi yaptıysam, hatayı çözemedim. Firma ise böyle bir hatanın olduğunu kesinlikle kabul etmiyor. Fare, kablolu çalışmıyor zaten. Kablolu kullanmayı denediğimde 'USB cihazınız bozuk olduğu için Windows bu cihazı çalıştıramadı' gibi bir hata alıyordum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görünürde güzel fareler satıyorlar, ben de bu yüzden aldım. Çok hafif ve güzel bir sensörü var ama bozuk çıkma ihtimalinde elinizde kalıyor maalesef hiçbir şey yapmıyorlar.
baska altarnatifi de yok heralde firma tekellesmis turkiyerde kafasina gore iade almam diyor bu tur mouselar hep yurtdisi satisli malesef

Yurtdışından getirtip satıyorlar garanti süreçlerine pek güven olmaz.

baska altarnatifi de yok heralde firma tekellesmis turkiyerde kafasina gore iade almam diyor bu tur mouselar hep yurtdisi satisli malesef
hayır firma ilk ürünlerini çıkardığında bile bu iade politikasıyla gidiyor.

Yurtdışından getirtip satıyorlar garanti süreçlerine pek güven olmaz.
başka firmalar ne yapıyor resmi garantili mi Corsair K70 de bile led bozulduğu için bunun tamiri olmadığından iade yaptılar.

hayır firma ilk ürünlerini çıkardığında bile bu iade politikasıyla gidiyor.

başka firmalar ne yapıyor resmi garantili mi Corsair K70 de bile led bozulduğu için bunun tamiri olmadığından iade yaptılar.
bariz sikintisi olan urunleri bile adamlar ugrasmamak icin iade almiyorlar normalde almak zorundalar kusurlu urunleri

Dediğim gibi, farenin özellikleri güzel, ancak bir sorun çıktığı zaman, süreci anlattığım gibi, ilgilenmiyorlar.

bariz sikintisi olan urunleri bile adamlar ugrasmamak icin iade almiyorlar normalde almak zorundalar kusurlu urunleri
değiller bu arada adam kullanıcının bozmadığını nereden bilecek servise gidiyor o da hangi servise gidiyor bilmiyoruz.

TR de doğru düzgün servis yok tüm olayı firmaya yansıtamayız. TR de Türkçe-Q keycaps yokken adamlar ilk getirdi daha öncesinde HyperX ABS olarak Türkçe Q keycaps satıyordu sadece.

değiller bu arada adam kullanıcının bozmadığını nereden bilecek servise gidiyor o da hangi servise gidiyor bilmiyoruz.

TR de doğru düzgün servis yok tüm olayı firmaya yansıtamayız. TR de Türkçe-Q keycaps yokken adamlar ilk getirdi daha öncesinde HyperX ABS olarak Türkçe Q keycaps satıyordu sadece.
sikayetvara baktim adamlar umursamazmis gibi cevap veriorlar sanki buyuk kumar gibi burdan alisveris yapmak bu kumara girsemmi bilemedim

Aynı modelde bile sağlam çıkanlar var demek ki, ancak ben kendi fikrimce böyle bir kumara tekrar girmem.

Bende mouse almayı düşünüyordum bu yaklaşım iyi değil galiba başka yere bakacağım

sikayetvara baktim adamlar umursamazmis gibi cevap veriorlar sanki buyuk kumar gibi burdan alisveris yapmak bu kumara girsemmi bilemedim
alma başka kaliteli ekipman satan site yok yd dan almaya kalkarsan 30€ gümrüğe takılır :peepo1:

Bende mouse almayı düşünüyordum bu yaklaşım iyi değil galiba başka yere bakacağım
başka yer?

alma başka kaliteli ekipman satan site yok yd dan almaya kalkarsan 30€ gümrüğe takılır :peepo1:

başka yer?
firmayi neden bu kadar savunuyorsunuz anlamadim sikayetvar daki herkes kendi mi bozdu yani urunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,313
Üyeler
184,922
Son üye
Killwack
Geri