the last of usgamesatıştan 3 oyun 50 liraya oyun alıyorum, gow ragnarok ve detroit alacağım ama 3. oyuna karar veremedim. hikayeli harika oyunlar olsun. şimdiden teşekkürler
Elden ringede bakabilirsingamesatıştan 3 oyun 50 liraya oyun alıyorum, gow ragnarok ve detroit alacağım ama 3. oyuna karar veremedim. hikayeli harika oyunlar olsun. şimdiden teşekkürler
3 oyunu nasıl 50 liraya alıyorsun link var mı?gamesatıştan 3 oyun 50 liraya oyun alıyorum, gow ragnarok ve detroit alacağım ama 3. oyuna karar veremedim. hikayeli harika oyunlar olsun. şimdiden teşekkürler
tamam buldum3 oyunu nasıl 50 liraya alıyorsun link var mı?
3000tl lik oyuna 50tl ödeyip böyle bir güvence bekleyemezsingamesatıştan aldığın oyun güvenilir mi ki direkt steamine yansıyor mu crackli veya dolandırıcı değil dimi itemsatıştaki gibi 10 profil birden oyunu açıyor mu?
güvenli satıcıyı bulduktan sonra olay bitiyor. sana içinde satın aldığın oyun olan hesabı veriyor. doğrulama kodu falan isterse de discord sunucusunda botları var bottan hemen kodu alabiliyorsun. dolandırlmadım da, 1 yıl önce spiderman almıştım örneğin, hala girebiliyorum.gamesatıştan aldığın oyun güvenilir mi ki direkt steamine yansıyor mu crackli veya dolandırıcı değil dimi itemsatıştaki gibi 10 profil birden oyunu açıyor mu?
rdr ve spidermani oynadım, ama ghost of tsushimayı hiç oynayasım gelmiyor.ghost of tsushima
Spiderman
Rdr2
hepsini oynadımthe last of us
uncharted
rdr2
güvenilir satıcı bulmak lazım. örneğin 1 yıl önce spiderman almıştım aynı satıcıdan, hala girebiliyorum. dahası oyunu sadece ben almış olsamda arkadaşlarıma da veriyorum sorun çıkmıyor.Hesaba bir kere girersin bir daha giremezsin
16 tl3000tl lik oyuna 50tl ödeyip böyle bir güvence bekleyemezsin
Paylaşımlı hesap veriyorlar ben hep o gibi yerlerden alıyorum oyunu bitirdikten sonra isterse hesabı geri alsınlar pek umrumda olmuyorgamesatıştan aldığın oyun güvenilir mi ki direkt steamine yansıyor mu crackli veya dolandırıcı değil dimi itemsatıştaki gibi 10 profil birden oyunu açıyor mu?