Sadece Ben
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 163
Selamlar, bugün bu aşağıdaki laptopun aynısını Teknosa'dan 38k'ye aldım. Sizce nasıl ? Beni 4-5 yıl götürür mü ? (Kodlama için aldım.)
Aradaki fark SSD'ye gitmiş o zaman hocam. Evde masaüstüm olduğu için çok sıkıntı değil. Teşekkürler.teknosa sitesinde aynı modelin 4060lısı 38 bin pahalıya almışsınız. https://www.teknosa.com/hp-victus-1...ive=88ec1f4a-260a-48a8-a13e-816b187c89de_1016
ssd sonradan takılırdı veya 512 kullanılabilir ama 4050 ile 4060 arasındaki fark maalesef yüksek iade edip bunu alırdım.Aradaki fark SSD'ye gitmiş o zaman hocam. Evde masaüstüm olduğu için çok sıkıntı değil. Teşekkürler.
Hocam taksitle aldığım için iade edersem sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum. Parayı hemen göndermeyebiliyolar.İade edebiliyorsan et aradaki fark az değil
Ssdyi ilerde yükseltirsin sorun değil ama ekran kartı öyle değil
Bankayla konuşHocam taksitle aldığım için iade edersem sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum. Parayı hemen göndermeyebiliyolar.
Hocam valla üşendim ya, Evde masaüstü pc olmasa denerdim de, çok gerek yok gibi. Zaten kart eniştemin.Bankayla konuş
Teşekkürler yine deBankayla konuş
ben olsam iade ederdiöHocam valla üşendim ya, Evde masaüstü pc olmasa denerdim de, çok gerek yok gibi. Zaten kart eniştemin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler yine de
Yani kusura bakma da kuzen 10 bin fazla vermişsin cihaza para gökten geliyorsa sıkıntı yokHocam valla üşendim ya, Evde masaüstü pc olmasa denerdim de, çok gerek yok gibi. Zaten kart eniştemin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler yine de
Yok kanka gökten geldiği yok.Yani kusura bakma da kuzen 10 bin fazla vermişsin cihaza para gökten geliyorsa sıkıntı yok