Kıllarım beni üzüyor

her şey görecelidir kılsız erkege bazı kadınlar eşcinsel mi acaba bu adam der bazen.. başka kadında der ne kadar bakımlı bir erkek. Genelde kadınlar kılsız erkek severiz deselerde döşü kıllı erkege asla hayır demezler. Yani biraz 2 li oynarlar :D

Adam dediğin kıllı olur kanka takma kafana

her şey görecelidir kılsız erkege bazı kadınlar eşcinsel mi acaba bu adam der bazen.. başka kadında der ne kadar bakımlı bir erkek. Genelde kadınlar kılsız erkek severiz deselerde döşü kıllı erkege asla hayır demezler. Yani biraz 2 li oynarlar :D
sende anlıyorsun bu işlerden ;)

Siz dediniz diye demiyorum zaten ancak toplum gözünde genel olarak böyle bir algı var.
Daha doğrusu vücüt kısmı için karın sırt falan o kısımlarda önereceğin tüy dökücü var mı makine ile uğraşmak zor olur.

Öncelikle Merba arkadaşlarımın dediklerine katılıyorum ve jiletle alıp ormana çevirmenizi tavsiye ediyorum
sonuçta Erkak Adam Gıllı olur
ORman yapın
gidin dizinizi oranızı buranızın kıllarını alın orman yapın
sonra çok kılım var diye utanıyorum olun
piskolojinizi toplayın Selim akıl olan birisi kendi eğer toplum dışında ayıp olarak tanımlanmayan bir şey yapmadıysa Utanmasına bir sebep yok
Canım kardeşim Yaşın küçük galiba benimki 7
sen bi 6 falansın herhalde
yabma değmez bunlar
En sevdiğim yutuber Enes Batur çatur
(linçlemeyin idda üzerine yaptım şimdiden özür diliyorum)
Kardeşim saçma sapan şeyler yazacağına hiç yazma daha iyi ne lüzumsuz bir insanmışsın.

kızlar bundan iğrenmiyor ki :D
7. sınıfta ben de öyle sanıyordum :D

kanka takma böyle şeyleri dışarda öyle gezenler varki (şort giyen kıllılar:)))))))] kendinden utanmana gerek yok

Pffff. BU konuya bu kadar kişinin bakması biraz garip olmuş. :) Soruya gelicek olursak bacaklarımdaki kıllar için orman su işlerinden izin aldım.:) Ama bence kesip kesmemek kişi ile alakalı değil çevresindeki insanlarla alakalı. Çünkü benle dalga geçende oldu normal karşılayan da oldu. Bence en doğrusu önce bu dalga geçenlerle bir ilgilenmek.

Arkadaşlar forumdaki en saçma konulardan birisi olabilir ama bacak kıllarım tepki çekiyor. Öyle çok değil ama az da değil fakat belli oluyor ortanın üstü. Normal Türk erkeğinde olan bir olay ama şort giyip dışarı çıkamak istemiyorum psikolojik olarak. Tekrar söyleyim yağmur ormanları gibi değil ama var anladınız siz. Hele ki kızların ne düşündüğünü bilemiyorum. Psikolojik öneriniz var mı?
bende de var baya ama sarı olduğundan belli olmuyor çok benlik sıkıntı yok ama bizim milletimiz bu almasan çok diye laf eder alsan erkek adam bacak kılı mı alır diye laf ederler yani takma kafana boşver kimse herkesin hayatına karışamaz :DF

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,393
Üyeler
186,882
Son üye
atatürküseviyorum
Geri