Sami Järvi
80+ Silver
Erkeklerde seni çeken unsur ne ki?
Kendinin ne olduğuna karar veremiyorsun bizim karar vermemizi istiyorsun? Kanka bazı konularında sırf konu açmak için açtığını düşünüyorum.Alay etmeyin.
Notlar:
Uyarıları yapıktan sonra devam edeyim. Ben aseksüel olduğumu düşünürdüm. Çünkü hiçbir şekilde cinsel çekim hissetmezdim. Dedim zamana bırakayım.
- Ben değişmedim. Aynı Alexa'yım. Değişsem de bilgi yönünden ilerlemiş, gelişmiş veya değişime uğramıştır.
- Müslüman'ım. Yani Allah'ın varlığını mantıki olarak kabul ediyor ve Allah'ın olmadığını düşününce deli oluyorum. Mantıksızlığa düşüyorum.
- Ahlaki anlamda bir değişikliğe de uğramadım. Yani ahlakım, düşünce biçimim hala aynı.
- Günlük hayatta beni tanısanız bilirsiniz yani tam olarak.
Sonra 10.sınıfta (o yaşlarda) aikido dersinde bir kızla eşleştim. O teni o kadar yumuşaktı ki, naifti ki, gözleri böyle bildiğin mecazi olmayarak ışıldıyordu, sonra beni uzaktan kestiğini falan da gördüm. Aga ben aşık oldum. Bir daha da hiçbir kıza o şekilde bir duygu beslemedim. Kızların erkekleri tahrik ettiği genel yerlerden olan bacak, kalça, göğüs ve boyun beni hiç çekmez. Yani hiç cinsel çekim duymuyorum. O kızdan sonra da bir daha öyle bir şey olmadı. Hala da istiyorum onu ama ne instası ne cartı ne curtu var.
Bu son 6-7 ay yanii depresyona girdiğim zaman erkekler çekici gelmeye başladı. İstemsiz. Ki ben dinini olabildiğince ahlaken hayatına uydurmaya çalışan, Kur'an'ı yaşamaya çalışan biriydim. Biriydim diyorum depresyona girince uzaklaştım. Gerçi sadece dinden de değil komple hayattan... Şimdi aga ben geçenlerde konu da açmıştım erkek arkadaşlarıma şu şekilde hitap ediyorum diye vesaire o harbi boş yapma konusuydu ilgisi yok yani. Neyse hani demiştim ya kızlar hiçbir şekilde ilgimi çekmiyor. Şimdi kızlar da ilgimi çekiyor ama saçlarından yüzünden. Ben saça takığım biliyonuz mu güzel saça hele omuzu geçiyorsa çok etkileniyorum.
Neyse bunun yanında gözlerim erkekleri de istemsizce seçiyor.
İlgisi varsa söyleyeyim benim için anne figürü daha güçlü. Baba figürü pek güçlü değil.
Şimdi sen kendini nasıl tanımlıyorsun diye soracak olursan ben heteroseksüel olarak tanımlıyorum.
Aga bu konu zerre trol içermemekte. Harbi içimi döküyorum. Sorum şu bu yaşadıklarım herkesin yaşayabileceği normal ve geçici bir durum mu yoksa psikoseksüel gelişimimdeki bir sıkıntı yüzünden mi böyle düşünüyorum/hissediyorum? Eğer kalıcı ise nasıl sadece kızlara focus atabilirim?
Konuyu açabilecek kadar cesur veya rahat mısın diye soracak olursanız eşcinselliği artık psikolojik olarak normal karşılıyorum o yüzden böyle rahatım. Gerçi açmadan önce baya düşündüm. Normalden kastım eşcinsellik olabilir, kimse kimseye karışmasın işte efendime söyleyeyim bu serbest olmalıdır demiyorum. Dinimizce de yasak zaten. Sadece olasılık psikolojik olasılık anlamında normal diyorum. Yani bir şeyin var olma durumu olarak.
Hayır canım, şakaydıBunu ciddi mi söyledin ona göre?
Bilmem. Kızlarda çeken neyse o. Yani hiç.Erkeklerde seni çeken unsur ne ki?
@stereohearts haa. Çünkü gay değilim. Yani en azından fiili anlamda.
Aklıma bu soru öylesine gelmedi ki.Aklında bu soruyu
Haklısın.Genel kesim bacak cart curt yerlerden çekim alıyor diye sen alacaksın kaidesi yok. Tekrar diyorum karakter meselesi. Bunlar geçici dönemler. Kendini bir tanıma yakın görüpte sanki o tanım yüzde yüz doğruymuş gibi yaşamaya çalışma. Çünkü o tanımı gerçek kılıyorsun ve gerçekten o sorun sıkıntı her neyse ona bürünüyorsun.
Eşcinselliği erkeklerin hamile kalabilmesi gibi bir şey mi sanıyorsun? Kimse zaten böyle bir şey olduğunu söylemedi kendi kendine uydurup kendine kendine inkar ettinoyüzden bodrumda dondurma yalarken suriyelilerin bağırıklarını dinliyoruz. pekte doğanın parçası değiliz gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sen nediyon ya. kalsa mükremin hamile kalırdı.
Kardeşim ciddi misin? Sen şehirde oturuyorsun diye doğa yasaları yok olmuyor.şehirde yaşarken doğa parçası olmuyorsun canım. onu anlatmaya çalıştım. anlayana. tamam seni anladım lgbt destekliyorsun. beni engelle.
+18 izlemem asla demişsin ya mastürbasyon ihtiyacını nasıl yapıyorsun onu diyorum?Ne ihtiyacı?
Yapmasa bile rüyalanma yoluyla atılır.+18 izlemem asla demişsin ya mastürbasyon ihtiyacını nasıl yapıyorsun onu diyorum?