Neler Yeni

Eşcinsel değilim değil mi?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

mfimmel

80+ Silver
Alay etmeyin.
Notlar:
  • Ben değişmedim. Aynı Alexa'yım. Değişsem de bilgi yönünden ilerlemiş, gelişmiş veya değişime uğramıştır.
  • Müslüman'ım. Yani Allah'ın varlığını mantıki olarak kabul ediyor ve Allah'ın olmadığını düşününce deli oluyorum. Mantıksızlığa düşüyorum.
  • Ahlaki anlamda bir değişikliğe de uğramadım. Yani ahlakım, düşünce biçimim hala aynı.
  • Günlük hayatta beni tanısanız bilirsiniz yani tam olarak.
Uyarıları yapıktan sonra devam edeyim. Ben aseksüel olduğumu düşünürdüm. Çünkü hiçbir şekilde cinsel çekim hissetmezdim. Dedim zamana bırakayım.

Sonra 10.sınıfta (o yaşlarda) aikido dersinde bir kızla eşleştim. O teni o kadar yumuşaktı ki, naifti ki, gözleri böyle bildiğin mecazi olmayarak ışıldıyordu, sonra beni uzaktan kestiğini falan da gördüm. Aga ben aşık oldum. Bir daha da hiçbir kıza o şekilde bir duygu beslemedim. Kızların erkekleri tahrik ettiği genel yerlerden olan bacak, kalça, göğüs ve boyun beni hiç çekmez. Yani hiç cinsel çekim duymuyorum. O kızdan sonra da bir daha öyle bir şey olmadı. Hala da istiyorum onu ama ne instası ne cartı ne curtu var.

Bu son 6-7 ay yanii depresyona girdiğim zaman erkekler çekici gelmeye başladı. İstemsiz. Ki ben dinini olabildiğince ahlaken hayatına uydurmaya çalışan, Kur'an'ı yaşamaya çalışan biriydim. Biriydim diyorum depresyona girince uzaklaştım. Gerçi sadece dinden de değil komple hayattan... Şimdi aga ben geçenlerde konu da açmıştım erkek arkadaşlarıma şu şekilde hitap ediyorum diye vesaire o harbi boş yapma konusuydu ilgisi yok yani. Neyse hani demiştim ya kızlar hiçbir şekilde ilgimi çekmiyor. Şimdi kızlar da ilgimi çekiyor ama saçlarından yüzünden. Ben saça takığım biliyonuz mu güzel saça hele omuzu geçiyorsa çok etkileniyorum.
Neyse bunun yanında gözlerim erkekleri de istemsizce seçiyor.

İlgisi varsa söyleyeyim benim için anne figürü daha güçlü. Baba figürü pek güçlü değil.

Şimdi sen kendini nasıl tanımlıyorsun diye soracak olursan ben heteroseksüel olarak tanımlıyorum.

Aga bu konu zerre trol içermemekte. Harbi içimi döküyorum. Sorum şu bu yaşadıklarım herkesin yaşayabileceği normal ve geçici bir durum mu yoksa psikoseksüel gelişimimdeki bir sıkıntı yüzünden mi böyle düşünüyorum/hissediyorum? Eğer kalıcı ise nasıl sadece kızlara focus atabilirim?

Konuyu açabilecek kadar cesur veya rahat mısın diye soracak olursanız eşcinselliği artık psikolojik olarak normal karşılıyorum o yüzden böyle rahatım. Gerçi açmadan önce baya düşündüm. Normalden kastım eşcinsellik olabilir, kimse kimseye karışmasın işte efendime söyleyeyim bu serbest olmalıdır demiyorum. Dinimizce de yasak zaten. Sadece olasılık psikolojik olasılık anlamında normal diyorum. Yani bir şeyin var olma durumu olarak.
Kendinin ne olduğuna karar veremiyorsun bizim karar vermemizi istiyorsun? Kanka bazı konularında sırf konu açmak için açtığını düşünüyorum.

Konu hakkında konuşacak olursak konuşmayacağım çünkü homofobiğim.

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Bunların hepsi fazla düşünmekten hocam.
Düşünceler,sorular birbirlerini beslerler.
Her soru ve her sorun bazlama hamuru gibidir, genişledikçe genişler.
Her şeyi detaylıca kurcalamak incelemek insanı yorar, insan izleyici modunda yaşar.
İnceleyecek bir şey kalmayınca etrafta bu sefer kendini incelemeye koyulur, düşünce.
Kendinden emin olamaz.
...
Bildiğim kadarıyla bu yaşadığınız şey çoğunlukla hormonel bozukluklardan kaynaklı.
Günümüzde bu tür şeylerin gözlenmesi çok normal.
Her yerde hormon bozucu mikroplastikler ve türevleri var.
Çoğunlukla bunların vücuda girmesi ile cinsiyet dışı hormonların fazlaca üretimi gerçekleşir.
Dediklerinize göre düşünce olarak eşcinsellerin birbirleri ile ilişkisini mide bulandırıcı olarak görüyorsunuz.
O halde düşünce olarak herhangi bir tarafa kaymış olma ihtimaliniz yok.
Hormonel olarak ve duygusal olarak bu tür şeyler yaşıyorsunuz.
Doğrusunu söylemek gerekirse pandeminin ilk başladığı aylarda bu tür konuları yaşadım.
İnsanın evden dışarı çıkmaması insanın yolunu sisliyor.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,561
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Aklında bu soruyu edindikten sonra bilinç altını istemsiz öyleymişsin gibi inandırmaya başlamışsın. Eğer değilsen bile o yola sokmuşsun kendini.
Ben de yaklaşık 2 sene boyunca hiçbir çekim vs. almadım. Sevgili yapma şansım vardı buna rağmen istemedim. Aseksüellikten değildi. Karakter meselesi.

Genel kesim bacak cart curt yerlerden çekim alıyor diye sen alacaksın kaidesi yok. Tekrar diyorum karakter meselesi. Bunlar geçici dönemler. Kendini bir tanıma yakın görüpte sanki o tanım yüzde yüz doğruymuş gibi yaşamaya çalışma. Çünkü o tanımı gerçek kılıyorsun ve gerçekten o sorun sıkıntı her neyse ona bürünüyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer içini rahatlatacaksa söyleyeyim. Siyah ojeyi severim mesela. Bu metalci tiplerin arasında çok yaygın bir şeydir zaten. Sürekli sürmedim tabii bir kaç seferliğine sadece. Domine edilmek de tercihim. Ama yine de gay olduğum anlamına gelmiyor.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Aklında bu soruyu
Aklıma bu soru öylesine gelmedi ki.

Genel kesim bacak cart curt yerlerden çekim alıyor diye sen alacaksın kaidesi yok. Tekrar diyorum karakter meselesi. Bunlar geçici dönemler. Kendini bir tanıma yakın görüpte sanki o tanım yüzde yüz doğruymuş gibi yaşamaya çalışma. Çünkü o tanımı gerçek kılıyorsun ve gerçekten o sorun sıkıntı her neyse ona bürünüyorsun.
Haklısın.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
daha kendinin ne olduğunu kavrayamıyorsun ama psikoloji / depresyon tarzı unsurlarda 3-5 haftalık araştırman ile insanlara bilgi vermeye çalışıyorsun :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
oyüzden bodrumda dondurma yalarken suriyelilerin bağırıklarını dinliyoruz. pekte doğanın parçası değiliz gibi.

sen nediyon ya. kalsa mükremin hamile kalırdı.
Eşcinselliği erkeklerin hamile kalabilmesi gibi bir şey mi sanıyorsun? Kimse zaten böyle bir şey olduğunu söylemedi kendi kendine uydurup kendine kendine inkar ettin

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
şehirde yaşarken doğa parçası olmuyorsun canım. onu anlatmaya çalıştım. anlayana. tamam seni anladım lgbt destekliyorsun. beni engelle.
Kardeşim ciddi misin? Sen şehirde oturuyorsun diye doğa yasaları yok olmuyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,037
Üyeler
163,759
Son üye
muhammed29.
Top Bottom